ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Snapchat κίνησε αγωγή σε έναν influencer γιατί δεν ήταν αρκετά... influential!

Ο 20χρονος είναι ηθοποιός και μοντέλο με πάνω από 1 εκατομμυριο followers

Το Snapchat τρέχει έναν influencer στα δικαστήρια, γιατί αρνήθηκε να φορέσει τα Snap Spectacles δημόσια, παρόλο που πληρώθηκε γι' αυτό, και αυτή είναι ίσως η πιο millennial φράση που γράψαμε τους τελευταίους μήνες!

Ο 20χρονος Luka Sabbat είναι ηθοποιός και μοντέλο, με πάνω από 1 εκατομμυριο followers στο Instagram και που πρόσφατα απαθανατίστηκε με την Kourtney Kardashian. Άρα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να ειναι ένας influencer. Τώρα, αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι εναντίον του, θα πρέπει να πληρώσει $90 χιλιάδες γιατί ενώ πληρώθηκε από το Snapchat μέσω της εταιρείας δημοσίων σχέσεων PR Consulting, δεν έφερε σε πέρας την ''αποστολή'' του.

Η PR Consulting ισχυρίζετια πως ο Sabbat υπέγραψε συμβόλαιο κατά το οποίο θα ανέβαζε στο λογαριασμό του τρία Insta Stories και ένα post που θα τον έδειχναν να φορά τα Snap Spectacles, και αυτός ανέβασε μόνο ένα story και ένα post / slide show με πέντε φωτογραφίες. O influencer πληρώθηκε $45 χιλιάδες προκαταβολή, από τις $60 χιλιάδες.

Άρα, η PR Consulting πλήρωσε έναν ''influencer'' για να διαφημίσει τα γυαλιά του Snapchat στο Instagram, που είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Snapchat. Αλλά το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο προσπαθεί να κάνει τα γυαλιά του μόδα από το 2016 όταν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το 2017 η εταιρεία είχε στις αποθήκες μάζες από απούλητα γυαλιά, και γενικά το Snapchat δεν μπορεί να αποδεχτεί πως δεν έχει πια πέράσει.

Αυτά.

Ούτε εσείς, ούτε εμείς μπορούμε να βγάλουμε ιδιαίτερο νόημα απ' όλο αυτό.

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X