ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Pornhub αποκαλύπτει – Αυτές ήταν οι πιο «hot» αναζητήσεις του 2018 (λίστα)

Πρωταθλήτρια η Stormy Daniels

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα για το 2018 οι πιο top 4 δημοφιλείς λέξεις αναζήτησης έχουν μείνει οι ίδιες με το 2017.

Οι λέξεις που έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις είναι οι εξής, “lesbian”, “Hentai”, “milf” και “step mom”. O Dr. Laurie αναφέρει ότι με βάση τις λέξεις-κλειδιά αποδεικνύεται ότι οι χρήστες δεν ενδιαφέρονται μόνο για νεαρές. Όπως αναφέρει τους εξιτάρει η ιδέα μια μεγαλύτερης και έμπειρης γυναίκας, χωρίς να νοιάζονται τόσο για την τελειότητα του σώματος.


Αυτή είναι η κυρία «El Chapo» (pics, vid)


Οι αναζητήσεις για την λέξη “Japanese” κέρδισαν 3 θέσεις σε σχέση με τα πέρσι σκαρφαλώνοντας στην πέμπτη θέση. Το 2017 η πιο δημοφιλής αναζήτηση για βιντεοπαιχνίδι ήταν το “Οverwatch” αλλά έχασε επτά θέσεις και εκθρονίστηκε από το “Fortnite”. To 2018 η λέξη “cartoon” κύλησε έξι θέσεις με την λέξη “anime” να κερδίζει εντυπωσιακά 22 θέσεις.

Βεβαίως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Stormy Daniels (NSFW) ήταν η πιο δημοφιλής πορνοσταρ του 2018 μετά και τις αποκαλύψεις της για τον Αμερικανό Πρόεδρο. Να πούμε ότι το 2017 ήταν στην θέση 671, ενώ τέλειωσε την χρονιά με 84 εκατομμύρια προβολές των βίντεο της.

Δείτε την αναλυτική λίστα:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X