ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το νέο παγωτό που προκαλεί αηδία σε πολλούς (Pics)

Ξεσαλώνουν στο διαδίκτυο οι χρήστες

Kατάστημα πώλησης παγωτού στη Σκωτία δημιούργησε μια νέα γεύση, το παγωτό-μαγιονέζα και δίχασε τους χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κάιλ Τζέντλεμαν, ιδιοκτήτης του Ice Artisan Ice Cream στο Φόλκερκ, κοντά στο Εδιμβούργο, δήλωσε στην εφημερίδα "The Independent" ότι η ιδέα να δημιουργηθεί η ασυνήθιστη γεύση προήλθε από την "αγάπη του στη μαγιονέζα".

Εξήγησε ότι το παγωτό παρασκευάζεται απλά αναμειγνύοντας τη μαγιονέζα Hellman's με το σπιτικό γαλακτοκομικό μίγμα παγωτού του, το οποίο παστεριώνεται στο κατάστημα. Αν και οι πιο προφανείς χρήσεις της μαγιονέζας είναι σαν συνοδευτικό για πατατάκια ή σαν σος για χάμπουργκερ, η κρεμώδης επάλειψη με βάση το αυγό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε γλυκές συνταγές όπως τα κέικ για να κλειδώσει την υγρασία.

Αλλά πως είναι ως παγωτό; Ενώ μερικοί άνθρωποι εμμένουν σε κλασικές γεύσεις όπως παγωτό cookies ή παγωτό με μπισκότα μέντας και σοκολάτας, ή απλή βανίλια, ο ιδιοκτήτης λέει ότι η αντίδραση στο νέο παγωτό είναι "συγκλονιστική".

"Οι άνθρωποι το απολαμβάνουν όταν το δοκιμάσουν" υποστηρίζει. "Αναπάντεχα, στην πραγματικότητα λειτουργεί ως παγωτό - κρεμώδες και απαλό" σημειώνει. Και καθώς η είδηση για την ασυνήθιστη γεύση διαδίδεται, οι γνώμες διίστανται στα social media με ορισμένους χρήστες να εκφράζουν απέχθεια για την ιδέα και άλλους να δηλώνουν ότι θα περπατούσαν ακόμη και 500 μίλια για να πάρουν στα χέρια τους στο παγωτό.

"Προσπάθησα να σκεφτώ μία γεύση που είναι εντελώς αντίθετη στο παγωτό με γεύση μηλίτη - το παγωτό μαγιονέζα είναι ακριβώς αυτό!" αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. 'Αλλες ασυνήθιστες γεύσεις παγωτού που προσφέρονται στο κατάστημα στη Σκωτία είναι με μπύρα Guinness, με κρασί Prosecco και με ενεργειακό ποτό Monster Energy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X