ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «Νησί των Οργίων» (pics)

Οι διακοπές-σκάνδαλο που υπόσχονται αλκοόλ και σόου από... διάσημο ποπ σταρ!

Το πακέτο διακοπών στο «Νησί των Οργίων», που υποσχόταν πέρυσι ένα τετραήμερο γεμάτο αλκοόλ, σεξ και ναρκωτικά σε ένα μυστικό νησί της Κολομβίας για 30 «τυχερούς» άνδρες, είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας του τολμηρού διαφημιστικού τρέιλερ που τελικά απαγορεύτηκε.

Φέτος, οι διοργανωτές των διακοπών-σκάνδαλο αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν παρά μόνο στους άμεσα ενδιαφερόμενους την τοποθεσία του «Νησιού των Οργίων», προκειμένου να αποφύγουν τα μπλεξίματα με τον νόμο.

Επίσης, στην διαφημιστική καμπάνια τους έχουν φροντίσει να παραλείψουν την οποιαδήποτε αναφορά σε ναρκωτικά. Αυτό που εξακολουθούν να υπόσχονται, ωστόσο, είναι απεριόριστη πρόσβαση σε αλκοόλ, σεξ και ξέφρενη διασκέδαση, προσθέτοντας μάλιστα στο «πακέτο» ένα σόου έκπληξη με τη συμμετοχή ενός ποπ σταρ παγκόσμιας φήμης.

Ένας από τους διοργανωτές που μίλησε στην Mirror, αποκάλυψε ότι ο σταρ αυτός είναι πασίγνωστος Αμερικανός τραγουδιστής, με ρίζες στον Καναδά.

Όπως και πέρυσι, η ευκαιρία να βιώσουν αυτόν τον «Παράδεισο του Σεξ» θα δοθεί μόνο σε 30 ταξιδιώτες που έχουν φυσικά τη δυνατότητα να καταβάλουν το υψηλό αντίτιμο των 6.000 δολαρίων.

Αυτό που προσφέρεται κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί, από τις 14 μέχρι τις 17 Ιουλίου, είναι η ευκαιρία να συνευρίσκονται ερωτικά με δύο διαφορετικές γυναίκες τη μέρα, μαζί με απεριόριστη πρόσβαση σε αλκοόλ, προφυλακτικά, και εξαιρετικό φαγητό.

Επίσης, το νησί θα διαθέτει γήπεδο γκολφ, συναρπαστικές δραστηριότητες και ένα νάιτ κλαμπ με σεξ σόου πέρα από κάθε φαντασία.

 

Πηγή: protothema 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X