ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «καυτό» περιστατικό που σόκαρε εκατομμύρια τηλεθεατές (pics)

Η κίνηση της νεαρής παίκτριας ριάλιτι στη μπανιέρα μεταδόθηκε ζωντανά

Έκπληκτοι οι τηλεθεατές ριάλιτι παιχνιδιού στη Γερμανία παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου σε ζωντανή μετάδοση μια νεαρή στάρλετ να αυτοϊκανοποιείται μέσα σε μια μπανιέρα.

Διαβάστε επίσης: Η γυναίκα του Ικάρντι και πρώην του Λόπες το έκανε με τον Μαραντόνα (pics)

Η Κάτια Κρασαβίτσε, μια δημοφιλής Youtuber από την Τσεχία που της αρέσει να προκαλεί, παίρνει μέρος στη γερμανική εκδοχή του «Celebrity Big Brother» που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο SAT.1.

Διαβάστε επίσης: Σε άθλια κατάσταση ο Μπεν Άφλεκ (pics)

Η 22χρονη κοπέλα φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι μπήκε στην κοινόχρηστη μπανιέρα του σπιτιού και άρχισε να «παίζει» με το ακουστικό του ντους. Γρήγορα το παιχνίδι «άναψε» καθώς η νεαρή άρχισε να αυτοϊκανοποιείται σε live μετάδοση, χωρίς να την απασχολεί το γεγονός ότι την παρακολουθούν εκατομμύρια ζευγάρια μάτια.

Οι κάμερες προφανώς και έμειναν κολλημένες πάνω της, αφού τέτοια πικάντικα περιστατικά εκτοξεύουν τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη.

Διαβάστε επίσης: Οι άντρες που θέλουν να βλέπουν τις γυναίκες τους να το κάνουν με άλλους άντρες

Η είσοδος δύο συμπαικτών της στο μπάνιο έκαναν την Κάτια να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι της, αλλά μόλις αυτοί αποχώρησαν, συνέχισε κανονικά. Μάλιστα η μία εξ αυτών, η Σοφία Βέγκας, έκπληκτη την ρώτησε «τι κάνεις;» για να της απαντήσει άμεσα και χωρίς δισταγμούς «ικανοποιούμαι».

Η νεαρή κοπέλα πάντως είχε φροντίσει να προϊδεάσει το κοινό για το τι να περιμένει από αυτήν, καθώς πριν την είσοδό της στο «Celebrity Big Brother» είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξή της στο SAT.1 πως είναι φαν του αυνανισμού. «Νομίζω ότι μπορώ να ικανοποιώ τον εαυτό μου όλη την ώρα», είχε πει χαρακτηριστικά...

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X