ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το... έκανε «απίστευτα» με ένα φάντασμα!

Η πιο κουφή ερωτική εμπειρία, ever!

«Απίστευτο σεξ» με ένα... φάντασμα υποστήριξε ότι έκανε μια 26χρονη Βρετανίδα κατά τη διάρκεια παραμονής της σε απομακρυσμένη κατοικία στην Ουαλία.

Η Σίαν Τζέιμσον ονομάτισε ως τον... εραστή της το φάντασμα ενός ανδρα από τον 19ο αιώνα που απεικονιζόταν σε έναν πίνακα πάνω από το τζάκι.

Η 26χρονη κατέφυγε στην Ουαλία μετα το χωρισμό της με τον επί τρια χρόνια σύντροφό της. «Όλα μου τον θύμιζαν και ήθελα μια καινούργια αρχή» δήλωσε σε εφημερίδα της Ουαλίας.

«Ένα ξημέρωμα ξύπνησα και ανακάλυψα ότι δίπλα μου στο κρεβάτι έναν άνδρα με μαύρα μαλλιά. Στην αρχή νόμισα ότι ονειρευόμουν αλλά έντρομη διαπίστωσα ότι ήμουν ξύπνια. Κατάλαβα ότι ήταν φάντασμα και αρχίσαμε να κάνουμε έρωτα» ξεκίνησε να περιγράφει την εμπειρία της.

Σύμφωνα με την ίδια ο... αόρατος εραστής της ήταν πολύ ευγενικός και καλός μαζί της.

«Κατά τη διάρκεια του έρωτα κατάλαβα τα πάντα γι' αυτόν. Ότι τον έλεγαν Ρόμπερτ και ότι είχε ζήσει πριν από περίπου 100 χρόνια. Δεν ανταλλαξάμε κουβέντα αλλά επικοινωνούσαμε τηλεπαθητικά» πρόσθεσε η 26χρονη.

Η ίδια παραδέχθηκε πάντως ότι από παλιά πίστευε στα φάντασματα και στο παρελθόν είχε και άλλες... συναντήσεις αν και ποτέ αυτού του μεγέθους.

Η 26χρονη είπε, τέλος, ότι τον «συνάντησε» άλλη μια φορά που, όπως κατάλαβε, ήταν και η τελευταία καθώς οι κινήσεις του φαντάσματος ήταν σαν την αποχαιρετά.

Πηγή: protothema.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X