ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την προσοχή σου: 5 πράγματα που θα προσέξει πάνω σου την ώρα της επαφής

Για να ξέρεις...

Τα τελευταία χρόνια το αντρικό φύλο όπως φυσικά θα έχεις προσέξει και με τα ίδια σου τα μάτια, έχει γίνει κάπως πιο παρατηρητικό, λίγο περισσότερο της λεπτομέρειας, και εννοείται πιο metrosexual καθώς φροντίζει την εμφάνισή του πολύ περισσότερο! Από την μία φυσικά, αυτό είναι καλό, γιατί πλέον είναι δύσκολο να βρεις άντρα που δεν κάνει μπάνιο, έλα όλες έχουμε ακούσει τις ιστορίες με το μπάνιο κάθε Σάββατο και γιορτές, αλλά από την άλλη η μανία αυτή με τη λεπτομέρεια-σημείο των καιρών τι τα θες;-μας γεμίζει με άγχος και ανασφάλεια. Ο λόγος; Ναι φίλη μου, πλέον τα αγόρια δεν αρκούνται μόνο σε ένα γυμνό γυναικείο σώμα για να ικανοποιηθούν, αλλά προσέχουν και κάποιες λεπτομέρειες, που παλαιότερα, ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτες. Θέλεις λοιπόν να μάθεις τι θα παρατηρήσει ο καλός σου την ώρα που κάνετε σεξ; Βγάλε μολύβι και χαρτί και κράτα σημειώσεις γιατί θα ειπωθούν σπουδαία πράγματα.

1. Τη... διαγωγή σου: Και δεν εννοούμε αν θα είναι κοσμία, αλλά το κατά πόσο είσαι τολμηρή και παίρνεις πρωτοβουλία. Πάνε οι εποχές που η γυναίκα ξάπλωνε ανάσκελα και όλα τα υπόλοιπα τα άφηνε στον άντρα. Οι καιροί κοπελιά άλλαξαν, κάτι που σημαίνει ότι αν δε βγεις από το καβούκι σου να το παίξεις και λίγο dominatrice το πράγμα δε θα τσουλήσει. Αν είσαι λίγο πιο ντροπαλή και χαμηλοβλεπούσα, έλα τώρα, πιες ένα σφηνάκι πιο πριν, άντε δύο, και να είσαι σίγουρη ότι θα νιώσεις έτοιμη για όλα. Κάνε την έκπληξη βρε κορίτσι μου. Ήρθε η ώρα να τον αφήσεις με το στόμα ανοιχτό. Να ξέρεις, ότι ακόμα κι αν τα πράγματα δεν προχωρήσουν μεταξύ σας, θα σε θυμάται πάντα ως ένα από τα καλύτερα σεξ της ζωής του.

2. Κουνήσου επιτέλους: Λένε ότι από τον τρόπο που χορεύει μία γυναίκα, δεν εννοούμε καλαματιανό, μπορεί ένας άντρας να καταλάβει και κατά πόσο θα... ρολάρει και στο σεξ. Ναι ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσεις: Το πώς κουνιέσαι, λικνίζεσαι και... τοποθετείσαι (if you know what we mean) παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εκείνον. Κακά τα ψέματα, ο ρυθμός στο χορό, έχει άμεση σχέση με τον ρυθμό στο σεξ! Αν είσαι βιρτουόζα στο R&B ή έχεις το twerking για πλάκα, τα θερμά μας συγχαρητήρια! Αν πάλι είσαι ολίγον... αγγούρι, ήρθε η ώρα να λάβεις μαθήματα άνευ διδασκάλου. Έχει βρωμίσει ο κόσμος με video που δείχνουν το λίκνισμα βήμα βήμα. Μην είσαι τεμπέλα. Πιάσε δουλειά.

3. Τα μάτια σου τα πλάνα: Τώρα θα νομίζεις ότι σε κοροιδεύουμε, γιατί είναι λίγο περίεργο για έναν άντρα να έχει μπροστά του μία γυμνή γυναίκα και να επικεντρώνεται στα μάτια της, αλλά σκέψου το κι αλλιώς: Κάποια στιγμή θα μπουχτίσει με τα οπίσθια και το στήθος, δε θα θελήσει να δει και κατι άλλο; Ε λοιπόν τα μάτια είναι το βαρύ πυροβολικό σου. Πάρε το πιο σέξι βλέμμα σου, κάνε καμιά πρόβα στο καθρέφτη μη βγεις σα ζαβή, και κοίταξέ τον κατευθείαν μέσα στα δικά του. Να ξέρεις ότι θα μετρήσει αρκετά στην τελική σου βαθμολογία.

4. Αχ και βαχ: Εντάξει η ανάσα είναι προφανές ότι παίζει βασικό ρόλο στο σεξ και στην προκειμένη θα επικεντρωθούμε στη δική σου. Εννοείται ότι δεν εννοούμε αν μυρίζει ή όχι, αλλά το κατά πόσο είναι πιο βαριά, έντονη και γρήγορη. Επίσης βασικό ρόλο παίζει και η φωνή στην προκειμένη, καθώς ένα γρέζι κρίνεται απαραίτητο. Προσοχή: Αν η φωνή σου είναι τσιριχτή, λυπούμαστε βέβαια γι' αυτό, προσπάθησε να την κάνεις λίγο πιο μπάσα. Τώρα αν σου βγει κάτι σε Χριστίνα Μαρκάτου «Καλησπέρα Αντώνη δε σε είδα», τι να κάνουμε; Δε χάλασε κι ο κόσμος.

5. Ας μιλήσουμε για τρίχες: Καλέ τι νόμιζες; Ότι δεν ξέρουν πότε είσαι αποτριχωμένη και πότε έκανες γρήγορο ξύρισμα; Προφανώς και είναι σε θέση να το γνωρίζουν γιατί αντιλαμβάνονται τη διαφορετική υφή του δέρματος. Καλά ότι προτιμούν την αποτρίχωση είναι περιττό να το πούμε, αλλά και ξυρισμένη να είσαι μη φοβάσαι. Δε θα σε απορρίψουν είναι μεγάλες καρδιές! Σε ότι έχει να κάνει με τα εσώρουχα, το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον έχουν μάθει να ξεχωρίζουν το ακριβό με το πιο οικονομικό. Όχι ότι τους νοιάζει, απλά σε ενημερώνουμε.

Πηγή:queen

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X