ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την κορόιδευαν για το σώμα της αλλά έμειναν με το στόμα ανοικτό! (Pics)

Εντυπωσιακή η αλλαγή της κοπέλας

Πολλοί άνθρωποι δύσκολα δέχονται το διαφορετικό κι όποιον είναι... μακριά από τα «πρότυπα της εποχής».

«Είσαι χοντρός», «Tα ρούχα σου είναι παλιομοδίτικα», «Είσαι πολύ αδύνατη, άρα είσαι ανορεξική», «Τα μαλλιά σου είναι απαίσια».

Η κριτική είναι πολύ εύκολη όταν κάποιος δεν είναι... σωστός στα μάτια σου. Πολλές φορές ακόμα και τα μικρά παιδιά μπορούν να γίνουν άδικα και να μην καταλάβουν καν σε πόσο δύσκολη θέση φέρνουν έναν συμμαθητή τους.

Η 24χρονη Μπακχάρ Ναμπιέβα από την Ουκρανία το γνωρίζει αυτό κι από μικρή ήταν αναγκασμένη ν' ακούει άσχημα λόγια για την εμφάνισή της. Βλέπετε, στο σχολείο οι συμμαθητές σχολίαζαν με άσχημα τρόπο την μικροκαμωμένη σιλουέτα της. Από τότε ήξερε πως ήθελε ν' αλλάξει για πάντα το σώμα της.

«Το σώμα μου ήταν πολύ skinny, τα πόδια μου αδύνατα και όλοι έκαναν πλάκα μαζί μου. Έτσι, αποφάσισα να αλλάξω την κατάσταση. Βαρέθηκα οι άνθρωποι να με κoιτάνε και να σπάνε πλάκα μαζί μου», είπε η ίδια.

Η 24χρονη είχε αρχίσει γυμναστήριο για να δυναμώσει το σώμα της: «Στην αρχή έκανα διστακτικά κάποιες ασκήσεις, χωρίς να ξέρω ακριβώς τι κάνω. Αρκετό καιρό μετά είδα μερικούς μυς στο σώμα μου».

Η ίδια λέει πως της άρεσε το νέο της σώμα και πήρε τα πράγματα πιο σοβαρά. Συνέχισε να γυμνάζεται εντατικά, ενώ υποστηρίζει πως δεν ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα.

«Στην πραγματικότητα ποτέ δεν μου άρεσε που ήμουν skinny. Πάντα ήθελα να το αλλάξω αυτό και πιστεύω ότι τα αθλητικά σώματα είναι απίστευτα όμορφα».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X