ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι προτιμούν οι γυναίκες στο κρεβάτι;

Το τι ζητάει από τον σύντροφο της είναι ένα εξαιρετικά σύνθετο και γενικής φύσεως ερώτημα

Το τι ζητάει η γυναίκα από τον σεξουαλικό της σύντροφο είναι ένα εξαιρετικά σύνθετο και γενικής φύσεως ερώτημα που ενώ έχει γίνει πολλές φορές προσπάθεια να αποτυπωθεί σε βιβλία, ταινίες και άρθρα, η απάντηση δεν είναι ποτέ απόλυτη και ικανοποιητική. Αυτό συμβαίνει γιατί η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι πολύ πιο περίπλοκη από την ανδρική.

Δεν βασίζεται τόσο στην βιολογική πίεση εκτόνωσης από τη σεξουαλική ένταση αλλά στην υποκειμενικότητα της γυναικείας διέγερσης και επιθυμίας. Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα κάνει σεξ περισσότερο με το μυαλό της παρά με το σώμα της.. Ο άνδρας που θα διεγείρει το μυαλό της είναι πολύ πιο πιθανό να μπει στις φαντασιώσεις της και στο κρεβάτι της.

Η γυναίκα προσμένει συναισθηματικές απολαβές από τον σεξουαλικό της σύντροφο. Ζητάει ασφάλεια και σταθερότητα, διεκδίκηση και ερωτισμό. Ζητάει ο άνδρας που έχει απέναντί της να της υπενθυμίσει πως είναι γυναίκα πάνω από όλα. Όταν τελικά η ερωτική επαφή μεταξύ τους, τους οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρα τότε η γυναίκα παραμένει πιο περίπλοκη στα θέλω της από ότι τον άνδρα. Ζητάει από τον άνδρα να είναι τρυφερός μαζί της, περιποιητικός και στοργικός.

Ταυτόχρονα μπορεί να τον θέλει άγριο, «βίαιο» και παρορμητικό. «Θέλω» ασύμβατα, οξύμωρα αλλά υπαρκτά που εναλλάσσονται μέσα στην ίδια σεξουαλική πράξη ή ανάλογα με την περίοδο που διανύει η σχέση του ζευγαριού. Σε γενικές γραμμές δεν ζητάει πρωτίστως το ωμό σεξ και τη γρήγορη διείσδυση. Τα προκαταρκτικά παίζουν το σημαντικότερο ρόλο στη σεξουαλική της ενεργοποίηση και αν μπορούσαμε να συντάξουμε μια μαγική συνταγή επιτυχίας στη σεξουαλική της εμπλοκή τότε σίγουρα στα προκαταρκτικά θα αφιερωνόταν ο περισσότερος χρόνος.

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X