ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέρμα τα ταμπού: Μάθετε τα πάντα για τον γυναικείο οργασμό

Κάθε γυναίκα διεκδικεί και φαντασιώνεται...

Με αφορμή την Παγκόσμια μέρα οργασμού (8 Αυγούστου), στο μικροσκόπιο μας βάζουμε όλα όσα αφορούν αυτή την πολύπλοκη «λειτουργία». Ο οργασμός κάθε γυναίκας μπορεί να είναι μοναδικός (μία και μόνο οργασμική κορύφωση), πολλαπλός (πολλοί μικροί οργασμοί που ακολουθούνται από έναν κορυφαίο), καθώς και διακοπτόμενοι (κορυφώνουν σταδιακά αλλά διακόπτονται, κορυφώνουν πάλι και διακόπτονται ξανά). Κάθε γυναίκα διεκδικεί και φαντασιώνεται τον οργασμό που θα κερδίσει με τον σύντροφό της. Ποια όμως είναι η στάση του, η σκέψη του και η συμπεριφορά του αναφορικά με την οργασμική της κορύφωση;

Καθώς η γυναίκα ως σύνολο αποτελεί έναν περίπλοκο οργανισμό, κατά γενική ανδρική ομολογία, ειδικοί και σύντροφοι προσπαθούν να αναλύσουν και να κερδίσουν τον πολυπόθητο οργασμό της. Η επιβεβαίωση και η επιβράβευση για τον άνδρα έρχονται ύστερα από κάθε επιτυχημένη σεξουαλική επαφή που ολοκληρώνεται με τον οργασμό της γυναίκας. Πρόκειται για ένα δώρο προς εκείνον που προσπαθεί να τη γοητεύσει, να την κατακτήσει. Βασισμένοι σε έρευνες και εμπειρίες, θεωρούμε γεγονός πως κάθε οργασμός της συντρόφου του ενισχύει το εγώ του.

Εκείνος που θα της προσφέρει την κορύφωση θα κατακτήσει και τον τίτλο του καλού εραστή, κάτι που είναι απαραίτητο για να συμπληρωθεί η εικόνα του τέλειου άνδρα-συντρόφου. Η κορύφωσή της είναι ένα θέμα που απασχολεί και δημιουργεί συχνά άγχος και στους δύο. Ο άνδρας, θέλοντας να νιώσει ικανός, ξεχωριστός και μοναδικός εραστής, προσπαθεί να φτάσει τη σύντροφό του σε οργασμό με κάθε τρόπο.

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που πιστεύουν πως προσφέροντας την οργασμική κορύφωση στη σύντροφό τους θα την κινητοποιήσουν να είναι και εκείνη με τη σειρά της πιο δοτική προς το πρόσωπό τους. Ερευνες αποδεικνύουν πως τα ζευγάρια που βαθμολογούν με υψηλό βαθμό τη σεξουαλική τους ζωή έχουν αμφότεροι οργασμό και αυτό τους ωθεί στην πιο έντονη και συχνή σεξουαλική δραστηριότητα, κάτι που τους προσφέρει και υψηλότερο επίπεδο ποιότητας ζωής. Η δυσκολία που αντιμετωπίζουν αρκετές γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό κάνει τον σύντροφό τους να αναρωτιέται τι δεν έκανε σωστά.

Η ουσιαστική επικοινωνία των συντρόφων θα φέρει τη γυναίκα πιο κοντά στον οργασμό της και αυτός θα αυξάνει την επιθυμία και την απόλαυση του ζευγαριού. Συνεπώς, ο άνδρας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο γα τον οργασμό της γυναίκας και αντιστρόφως.

 

Η συνέχεια στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X