ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πήρε στο κρανίο η πρώην του Δώρου… αφορμή το μαστίγιο (pic)

«Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν»

Η όμορφη και ταλαντούχα, Νάταλι Κάτερ, ξέσπασε μέσα από ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν για φωτογραφίες που ανέβασε κρατώντας μαστίγιο.

Το γεγονός ότι είναι η πρώην κοπέλα του Δώρου Παναγίδη, με τον οποίο έχουν μαζί και μια υπέροχη κορούλα, την έφερε όλο αυτό το διάστημα στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτηση της

«Να ξεκαθαρίσω και εγώ κάποια πράγματα γιατί έχουν δει τα ματάκια μου διάφορα που δεν ισχύουν.. κάποια άρθρα.. η Νάταλη με το μαστίγιο και ποιον θέλει να μαστιγώσει και τι θέλει να πει με τις ατάκες της στον «πρώην» κτλ κτλ... Λοιπόν το κάθε post-photo-story που ανεβάζω δεν έχει να κάνει με κανέναν νύν, πρώην ή κοπέλα παρά μόνο με την δουλειά μου, τα επαγγελματικά μου ή την προσωπικότητα μου. Δεν είμαι ούτε 15 χρονών ούτε 20 για να ασχολούμαι με τέτοιες μικρότητες. Ο κάθε «πρώην» είναι πρώην γιατί ίσως εγώ να το θέλησα και τις αποφάσεις μου τις στηρίζω.

Σε αυτή την ζωή δοκιμαζόμαστε με διάφορους ανθρώπους είτε αυτό είναι σχέσεις, φιλίες κ.ο.κ . Με κάποια άτομα δεν ταιριάζουμε και τραβάμε ξεχωριστούς δρόμους.

Πισωγυρίσματα κτλ έμαθα να μην κάνω όπως και επίσης εύχομαι τα καλύτερα για τον καθένα. Έχω την δική μου προσωπικότητα και δόξα το Θεό είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη. Τώρα αν έβαλα ένα προκλητικό ρούχο ή αν έπιασα το μαστίγιο, στην συγκεκριμένη περίπτωση στο fashion show της ταλαντούχας φίλης μου Andrea Rots, η δουλειά μου είναι να μπω στον ρόλο αυτό και σαν performer- χορεύτρια ,να τον ερμηνεύσω όσο καλύτερα μπορώ.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να δώσω εξηγήσεις αλλά να ξέρετε υπάρχουν άνθρωποι που δεν ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, βλέπουν την δική τους ζωή και τις προτεραιότητες τους που για μένα είναι η μονάκριβη μου κόρη και η δουλειά μου. Και όσοι με ξέρουν καλά, αυτό το γνωρίζουν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν, το κάθε τι που κάνω το αγαπώ και το υποστηρίζω με πάθος. Τέλος να τονίσω ότι υπό άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ με αυτά, αλλά όταν κάποια πράγματα θίγουν την προσωπικότητα μου αξίζει να τα βάλω σωστά στην θέση τους».

Viral: Τελευταία Ενημέρωση