ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα καυτά κορίτσια των πιλότων της Formula 1 (Pics)

Τα βλέμματα είναι στραμμένα και στις αιθέριες υπάρξεις

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018 αρχίζει και οι είκοσι διεκδικητές του τίτλου θα δώσουν το πρωί της Κυριακής 25 Μαρτίου την πρώτη τους εντός πίστας μάχη με φόντο το θρόνο!

Όμως στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης δεν θα είναι στραμμένα μόνο τα βλέμματα των εκατομμυρίων φίλων της Formula 1 αλλά και των έτερων ήμισυ των κορυφαίων οδηγών του κόσμου!

Κάποιοι είναι παντρεμένοι και με παιδιά, κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να… ζουν σαν παιδιά απολαμβάνοντας τον έρωτα με εκρηκτικές παρουσίες και μοντέλα, κάποιοι άλλοι κρατούν την προσωπική τους ζωή πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάποιοι αναπολούν τις πρώην!

Ας δούμε λοιπόν αγαπημένες και συζύγους των οδηγών στο grid της F1 για το 2018!

Fernando Alonso & Linda Morselli
Μπορεί να έχει 11 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα αλλά ο Ισπανός «σκοράρει» σταθερά εκτός πίστας. H τελευταία του κατάκτηση είναι το εντυπωσιακό μοντέλο Linda Morselli. Οι λάτρεις τις μόδας την ξέρουν καλά από την καριέρα που κάνει στις πασαρέλες, έχοντας αναδειχθεί αρχικά Miss Elegance στα ιταλικά καλλιστεία του 2006 και στη συνέχεια πρωταγωνιστώντας σε επιδείξεις σε κάθε άκρη του πλανήτη. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τη γνώρισαν μέσω της σχέσης της με τον θρύλο του MotoGP, Valentino Rossi. Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε μέσω… instagram, τον Φεβρουάριο του 2017.

Valtteri & Emilia Bottas
Αθλητικό ζευγάρι καθώς η Emilia Pikkarainen είναι πρωταθλήτρια Φινλανδίας στην κολύμβηση – έχει μάλιστα λάβει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2016 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Kimi & Minttu Raikkonen
Η όμορφη Minttu είναι η δεύτερη σύζυγος του «Iceman» και αυτή που τελικά κατάφερε να τον κάνει να «λιώσει» σαν παγωτό. Όχι μόνο παντρεύτηκαν το 2016 αλλά πλέον ο Kimi έχει γίνει οικογενειάρχης καθώς έχει δύο παιδιά!

Romain & Marion Grosjean
Γνωρίστηκαν στα paddock. Εκείνος οδηγός, εκείνη τηλεοπτική ρεπόρτερ. Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και πλέον έχουν και δύο παιδιά!

Stoffer Vandoorne & Angelique Detavernier
O νεαρός Βέλγος αρέσκεται και όταν είναι μακριά από τα Grand Prix της Formula 1, να μιλάει για ταχύτητα και αγώνες. Αναπόφευκτα θα είχε δεσμό με μία γυναίκα που ξέρει να οδηγεί γρήγορα και να τον καταλαβαίνει! Ο λόγος για την όμορφη Angelique που ξέρει να το στρίβει το τιμόνι!

Nico Hulkenberg & Egle Ruskyte
Αφού χώρισε με την Laura Zinnel που στην καθημερινότητά της φορούσε στολή αστυνομικού (!), έχει βρει σταθερότητα στην προσωπική του ζωή τα τελευταία 3 χρόνια στο πλευρό της Egle που είναι σχεδιάστρια μόδας και ζει μόνιμα στο Μονακό.

Kevin Magnussen & Louise Gjorup
Είναι μαζί απ’ όταν ο Δανός έχασε τη θέση του στη McLaren. Δασκάλα στο επάγγελμα.

Esteban Ocon & Alice Brasseur
Ο οδηγός της Force India έχει βρει εξωαγωνιστική ηρεμία στην αγκαλιά της όμορφης Γαλλίδας blogger.

Daniil Kvyat & Kelly Piquet
Φέτος ο Ρώσος δεν έχει ρόλο επίσημου οδηγού, εντάχθηκε όμως στην οικογένεια της Ferrari. Και ετοιμάζεται να γίνει μέλος μίας άλλης μεγάλης οικογένειας, αυτής των Piquet, καθώς έχει εδώ και χρόνια δεσμό με την Kelly Piquet.

Πηγή: newsauto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X