ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα «Φιλαράκια» έχουν τελειώσει εδώ και 14 χρόνια και οι πρωταγωνιστές ακόμα θησαυρίζουν (pics)

Πόσα χρήματα έβγαλαν τελικά εξαιτίας της παρουσίας τους στο καστ;

Μπορεί αισίως να μετράμε 25 χρόνια από την ημέρα που τα «Φιλαράκια» συστήθηκαν στο παγκόσμιο κοινό και 14 χρόνια από το φινάλε μίας από τις πιο πετυχημένες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, όμως οι πρωταγωνιστές της σειράς εξακολουθούν να θησαυρίζουν, με «όχημα» την συμμετοχή του σε αυτήν.

Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ Λε Μπλαν, ενσάρκωσαν με τεράστια επιτυχία της παρέας των έξι φίλων στη Νέα Υόρκη κι ακόμα μετρούν τα οφέλη από τη συμμετοχή του στη σειρά, όχι μόνο στο οικονομικό σκέλος αλλά και σε αυτό της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας.

Πόσα χρήματα έβγαλαν τελικά εξαιτίας της παρουσίας τους στο καστ;

Η Τζένιφερ Άνιστον μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη της παρέας, καθώς η εκτόξευση του τραπεζικού της λογαριασμού στα σχεδόν 220 εκ. δολάρια δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση. Μετά το πέρας των γυρισμάτων συμμετείχε σε πληθώρα νέων παραγωγών στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, ωστόσο η επιτυχία της «Ρέιτσελ» θεωρείται ακόμη αξεπέραστη.

Η Κόρτνεϊ Κοξ, με περιουσία κοντά στα 120 εκ. δολάρια, εξαργύρωσε την ενσάρκωση της εμμονικής «Μόνικα» με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αρκετές παραγωγές του Χόλιγουντ, ενώ η αναγνωρισιμότητά της εξαιτίας των "Friends" συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της εταιρείας παραγωγής που δημιούργησε με τον πρώην σύζυγό της Ντέιβιντ Αρκέτ.

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ, αν και προσπάθησε να αποφύγει τα πολλά φώτα της δημοσιότητας για αρκετά χρόνια, επανέρχεται στο προσκήνιο με τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά Wiil & Grace, ενώ ο τραπεζικός του λογαριασμός βρίσκεται περίπου στα 85 εκ. δολάρια.

Στη συνέχεια ακολουθεί ο Τσάντλερ (Μάθιου Πέρι), ο οποίος με περιουσία κοντά στα 80 εκ. δολάρια, ήταν κι ο μοναδικός εκ των έξι πρωταγωνιστών που η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα, καθώς προβλήματα υγείας από τις εξαρτήσεις, τον οδήγησαν μέχρι και σε κλινική αποτοξίνωσης.

Έπεται, ο γκαφατζής Τζόι (Ματ Λε Μπλανκ) με περιουσία που αγγίζει επίσης τα 80 εκ. δολάρια, ενώ ήταν ο μόνος από την παρέα, που πρωταγωνίστησε σε σίριαλ, βασισμένο πάνω στον χαρακτήρα του από τα «Φιλαράκια». Η σειρά Joey έκανε τον κύκλο της στην αμερικανική τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία για δύο σεζόν, ενώ προβλήθηκε και στην ελληνική τηλεόραση.

Τελευταία (από άποψη περιουσίας) έρχεται η Λίζα Κούντροου (η αφηρημένη Φοίβη της σειράς) με περιουσία που ανέρχεται στα 75 εκ. δολάρια, ενώ μετά το τέλος της σειράς έγινε περιζήτητη ως guest star σε αρκετές πρωτοκλασάτες σειρές των ΗΠΑ.

Πληροφορίες: ladbible.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση