ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνοδός πολυτελείας λέει πως κοιμήθηκε με «1 εκατομμύριο άντρες» (vid)

Και έγινε πάμπλουτη στην πορεία

Η 32χρονη Kat Lee από το Μάντσεστερ της Αγγλίας ισχυρίζεται πως ξεκίνησε την πορνεία στα 18 της, πλάγιασε με «1 εκατομμύριο άντρες», έγινε πλούσια και καλεί τώρα την κυβέρνηση να απαγορεύσει την πορνεία γιατί «υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να ζεις»!

Λέει πως όλα άρχισαν όταν έκανε μια «πικάντικη» φωτογράφιση με τη δίδυμη αδερφή της και έκτοτε «πρέπει να έχω κοιμηθεί με περισσότερους από 1 εκατομμύριο πελάτες. Ήμουν έφηβη όταν ξεκίνησα». Η φωτογράφιση οδήγησε τις δίδυμες στην πορνογραφία και την πορνεία μετά, αν και σήμερα, έπειτα από 15 σχεδόν χρόνια στο επάγγελμα, η Kat Lee είναι έτοιμη να τα εγκαταλείψει όλα για να εργαστεί ως μπαργούμαν σε παμπ και να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της όπου τη χρειαστούν.

Και λέει πως η εφτάωρη εργασία και τα ταπεινά φιλοδωρήματα της φαίνονται παράξενα, μιας και είχε συνηθίσει να βγάζει εκατοντάδες ευρώ την ώρα και οι πελάτες να της αγοράζουν αυτοκίνητα και να την πηγαίνουν διακοπές. «Ένας πελάτης με κακομάθαινε με ένα Audi κάμπριο και ένας άλλος με ταξίδια στο Μιλάνο και το Παρίσι. Ένιωθα σαν την Τζούλια Ρόμπερτς».

Και τώρα έχει γίνει μάλιστα πολέμιος της πορνείας: «Νομίζω πως μια απαγόρευση στην πορνεία θα ήταν καλό πράγμα. Κάποιοι άνθρωποι στρέφονται στην πορνεία για ναρκωτικά ή για ένα μέρος να ζήσουν. Δεν υπάρχουν δουλειές, κι έτσι στρέφονται στην πορνεία για να βρουν χρήματα να φύγουν από το σπίτι τους», είπε στην εφημερίδα «Sun», «υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να ζεις»…

 

Πηγή: newsbeast 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X