ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήκωσε την φούστα της και τα έδειξε όλα! (Vid)

Έγινε debate για το εάν φορούσε εσώρουχο

Ο τελικός του talent show χορού Strictly Come Dancing, που προβλήθηκε εχθές το βράδυ στην βρετανική τηλεόραση, περιείχε όπως κάθε φορά θεαματικές χορευτικές φιγούρες, εντυπωσιακά κουστούμια και πολύ ρυθμό.

Αυτό ωστόσο που θα μείνει αξέχαστο στους τηλεθεατές είναι μάλλον το στιγμιότυπο που η σελέμπριτι διαγωνιζόμενη (και τελική νικήτρια της βραδιάς) Στέισι Ντούλεϊ, σήκωσε την φούστα της κατά τη διάρκεια του χορευτικού της νούμερου και... αποκάλυψε τα πάντα στο κοινό.

Ερμηνεύοντας το πάσο ντόμπλε (έναν χορό που μιμείται ταυρομαχία) με τον παρτενέρ της, το πάθος συνεπήρε την Βρετανίδα παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα να σηκώσει τη φούστα της λίγο ψηλότερα απ' ό,τι έπρεπε. Αρκετοί τηλεθεατές πίστεψαν ότι η 31χρονη δεν φορούσε εσώρουχο, αφού κάτω από το ρούχο της έδειχνε να μην υπάρχει... απολύτως τίποτα.

Αρκετοί τηλεθεατές έσπευσαν στο Twitter για να σχολιάσουν αυτό που μόλις είχαν δει, και η ύπαρξη ή όχι εσώρουχου μετατράπηκε σύντομα σε καυτό debate, με πολλούς χρήστες να επιμένουν ότι υπήρχε κάτι κάτω από τη φούστα και άλλους να το αρνούνται κατηγορηματικά.

Τα ΜΜΕ της Βρετανίας έδωσαν τελικά την απάντηση αναλύοντας καρέ-καρέ το βίντεο της χορευτικής απάντησης και το εσώρουχο πράγματι υπήρχε.

Όπως και να ΄χει, η νίκη της όμορφης Στέισι δείχνει ότι το πάθος στον χορό της βγήκε σε καλό, ακόμα και εάν το κοινό δεν εστίασε στα πόδια της, αλλά λίγο πιο πάνω.

Πηγή: protothema.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X