ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος για καφέ με ημίγυμνες σερβιτόρες (pics)

Αιθέριες υπάρξεις σερβίρουν φορώντας τα απολύτως απαραίτητα

Οι ιδιοκτήτες της αλυσίδας καφέ «Bottoms Up Espresso» όπου σερβίρουν αιθέριες υπάρξεις φορώντας τα απολύτως απαραίτητα -μαγιό, εσώρουχα, καυτά σορτς-, σχεδιάζουν να ανοίξουν νέο κατάστημα στο Τσίκο της Καλιφόρνια.

Διαβάστε επίσης: Η διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που έγινε... ιεροκήρυκας (vid)

Οι ντόπιοι όμως δεν βλέπουν με καλό μάτι την πρόθεσή τους καθώς αντιδρούν.

Μιλώντας στο Enterprise-Record το μέλος του δημοτικού συμβουλίου, Mark Orme ανέφερε πως έχει δεχθεί πολυάριθμα τηλεφωνήματα και emails από πολίτες που διαμαρτύρονται για την επιχείρηση, πριν καν αυτή λειτουργήσει.

Το καφέ θα στεγαστεί σε χώρο που βρίσκεται πολύ κοντά σε μια σχολή χορού και η ιδιοκτήτρια ανησυχεί καθώς πολλοί από τους μαθητές της είναι νεαρά παιδιά.

«Είναι το σπίτι τους, το μέρος όπου αισθάνονται ασφάλεια. Η πρώτη μου αντίδραση είναι ότι δεν θέλω τα παιδιά μας να εκτεθούν σε κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια της σχολής, Sarah Schneeweis. «Η άσεμνη ενδυμασία των σερβιτόρων που εργάζονται στην επιχείρηση δεν συνάδει με όλα όσα προσπαθούμε να διδάξουμε στα παιδιά μας σε αυτή τη σχολή», προσθέτει.

Οι ιδιοκτήτες από την πλευρά τους έχουν διαφορετική άποψη. «Έχουμε μια πολύ ‘κλασάτη’ επιχείρηση και είμαστε υπερήφανοι για την εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ποιότητα των ροφημάτων που προσφέρουμε», σχολίασε ο CEO της εταιρείας, Nate Wilson στο Fox News. «Έχουμε συγκεκριμένους κανόνες ένδυσης που αποκαλύπτουν λιγότερα απ' όσα μπορεί κανείς να δει σε πισίνα ή στην παραλία. Προσπαθούμε να είμαστε ‘κλασάτοι’ και όχι 'δεύτεροι'. Δεν υπάρχουν στρινγκ και υπάρχει εγχειρίδιο με κανόνες για τους εργαζόμενους».

Δεν είναι όμως μόνο η εμφάνιση των σερβιτόρων που ανησυχεί τους ντόπιους, αλλά και οι ιδιαίτερες ονομασίες που χρησιμοποιούνται για τα ροφήματα που προσφέρει το καφέ, όπως για παράδειγμα το «Sweet Cheeks».

Οι τοπικές αρχές πάντως παραδέχονται πως δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην επιχείρηση από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους νόμους.

Ο δήμαρχος του Τσίκο πάντως, Sean Morgan, πιστεύει ότι το καφέ δεν θα καταφέρει να επιβιώσει. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι κάτοικοι του Τσίκο θα υποστηρίξουν ένα τέτοιο κόνσεπτ, ειδικά σε αυτήν την τοποθεσία.

Περιμένω η επιχείρηση να πέσει έξω και μάλιστα σύντομα καθώς το Τσίκο έχει έναν αριθμό από πολύ πετυχημένα και καλαίσθητα καφέ».

 

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X