ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώην πορνοστάρ φωτογραφίζεται πριν και μετά τη γέννα (pics)

Κατάφερε να χάσει 26 κιλά σε αυτό το διάστημα

Γεμάτη υπερηφάνεια η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Τζένα Τζέιμσον, ποζάρει επιδεικνύοντας τη νέα της σιλουέτα, 15 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Μπάτελ.

Η 44χρονη πρώην «βασίλισσα του πορνό» κατάφερε να χάσει 26 κιλά σε αυτό το διάστημα, γεγονός που έχει τονώσει το ηθικό της. Γι' αυτό άλλωστε και δημοσίευσε στο Instagram μια συγκριτική φωτογραφία που δείχνει πώς ήταν πριν και πώς είναι σήμερα.

«Δεξιά ζύγιζα 85 κιλά. Αριστερά είμαι 59. Ήμουν σε λήθαργο και δυσκολευόμουν ακόμα και με τις πιο απλές δραστηριότητες, όπως το να περπατώ στην παραλία με την Μπατέλι», έγραψε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα επιχειρηματίας που χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στο στόχο της.

«Σταμάτησα να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Βάζω μόνο φωτογραφίες του προσώπου μου γιατί αισθάνομαι ότι ο κόσμος θα ντρέπεται για εμένα. Είμαι ένοχη», έγραψε κάποια στιγμή τον Ιούνιο για να προσθέσει: «Όμως βρήκα τη δύναμή μου (πάντα τη βρίσκω) και πολέμησα εκείνους τους δαίμονες που υπάρχουν στο κεφάλι μου. Άρχισα να φροντίζω τον εαυτό μου... Επέστρεψα... Όχι μόνο σε φυσική κατάσταση, αλλά και διανοητικά. Και ΑΥΤΟ είναι το μόνο ζητούμενο για εμάς τις μητέρες».

Όπως σημειώνει, κατάφερε να αποκτήσει και πάλι τη σιλουέτα που ήθελε χάρη στην κετογονική δίαιτα (δηλαδή εκείνη που επιφέρει κέτωση στον οργανισμό) που ακολουθεί. «Αισθάνομαι πιο χαρούμενη, εξυπνότερη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», αναφέρει.

Η Τζένα Τζέιμσον έχει τρία παιδιά, δύο δίδυμα αγόρια τα οποία απέκτησε με τον Πρωταθλητή του UFC, Τίτο Ορτίθ και την Μπάτελ Λου που αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον νυν σύζυγό της, έμπορο διαμαντιών, Λίορ Μπίτον, για χάρη του οποίου μάλιστα ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό.

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση