ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποζάρει γυμνή και τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό (pics)

Πρόκειται για ένα από από τα περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο

Η φωτογραφία θυμίζει πίνακα ζωγραφικής με την καλλίπυγη κοπέλα να κρεμιέται από ένα δέντρο...

Πρόκειται για ένα από από τα περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο τα τελευταία τέσσερα χρόνια,το οποίο είχε την φαεινή ιδέα να ανεβάσει στο Instagram αυτή την ατμοσφαιρική φωτογραφία.

Η 26χρονη Δανή Νίνα Aγκντάλ, μία από τις αιθέριες παρουσίες που έχει περάσει από το... κρεβάτι του πρωταγωνιστή στην ταινία «Τιτανικός», Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έχει τρελάνει το ανδρικό κοινό.

Η ιδέα της να αποκαλύψει το σώμα της μ΄ έναν διαφορετικό τρόπο, έξω στη φύση, είχε αποτέλεσμα. Η γερμανική εφημερίδα Bild και το περιοδικό Stern ασχολούνται-και δικαίως- με την εντυπωσιακή Νίνα.

Με περιβολή Εύας, η Δανή καλλονή αποφάσισε να κρεμαστεί από ένα δέντρο αφήνοντας σε κοινή θέα το κολασμένο σώμα της από το πλάι... με τις καμπύλες της να ανάβουν φωτιές. Και το φως του ήλιου να πέφτει στα κλαδιά του δέντρου προσφέροντας στους χρήστες του Instagram ένα άκρως ερωτικό στιγμιότυπο.

Μοντέλο της μάρκας εσωρούχων «Victoria's Secret», η Νίνα απολάμβανε σχεδόν επί ένα χρόνο την αγκαλιά του 43χρονου Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Τώρα, όμως, ο νέος αγαπημένος της είναι ο φωτογράφος του «Naked Snapshot«, ο κατά τέσσερα χρόνια μικρότερος της, ο 22χρονος Τζακ Μπρίνκλει Κουκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X