ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πως άλλαξε η ζωή ενός μοναχικού παππού με ένα post (pics)

Ο ηλικιωμένος τα έπινε πάντα μόνος, έχοντας μια συγκινητική ιστορία να διηγηθεί

Ένας γηραλέος θαμώνας εμφανίζεται στην ίδια βρετανική παμπ κάθε μέρα, όταν μια ωραία πρωία τον πλησίασε ο επικεφαλής για να μάθει τα πώς και τα γιατί.

Ο Benjamin Lopez, νέος διευθυντής της παμπ «The Lord Byron» στο Νορθάμπτον της Αγγλίας, κάθισε λοιπόν πλάι στον John, τον οποίο έβλεπε εξάλλου τις καθημερινές στο μαγαζί. Ανελλιπώς.

Ο ηλικιωμένος δεν μιλά ποτέ και σε κανέναν, αν και δεν είναι εχθρικός. Προτιμά απλώς τη μοναξιά του. «Αποφάσισα λοιπόν να συνομιλήσω λίγο μαζί του και τα πήγαμε περίφημα», γράφει ο Benjamin στο Facebook, «φάνηκε αληθινά χαρούμενος που μιλήσαμε και μου ανοίχτηκε λίγο για τη ζωή του».

Του είπε πως δεν έχει πια οικογένεια εν ζωή. Οι γονείς του πέθαναν, όπως και ο αδερφός του, ενώ δεν έχει γυναίκα και παιδιά. «Και λέει πως ζει μόνος και δεν έχει ευκαιρία να συνομιλεί με κανέναν».

Ακούγοντας την ιστορία του, ο πάντα φιλάνθρωπος Benjamin σκέφτηκε να τη μοιραστεί στο Facebook με την ελπίδα να πάρει μερικά μηνύματα υποστήριξης και να τα διαβάσει μετά στον παππού. Πού να φανταστεί πως το θέμα θα γινόταν viral και θα κατακλυζόταν από μηνύματα!

Ακόμα και χρήματα μετέφερε ο κόσμος στον λογαριασμό της παμπ για να κεράσουν τον John μια μπίρα στην υγειά τους. «Ο John χάρηκε πραγματικά όταν του έδειξα τον χαμό. Δεν νομίζω όμως πως το έχει καταλάβει πλήρως. Δεν νομίζω να το έχει χωνέψει. Βλέπει ανθρώπους να έρχονται και να του αγοράζουν μπίρες και σάντουιτς και να θέλουν να κάτσουν και να του μιλήσουν. Είναι πραγματικά απίστευτο».

Πέρα από τις μπίρες όμως, πολλοί ήταν αυτοί που οργάνωσαν δραστηριότητες και εκτός παμπ για τον John, ώστε να κάνει κι άλλα πράγματα και να γνωρίσει κόσμο. Το ίντερνετ είναι κάποιες φορές υπέροχο…

Πηγή: newsbeast.gr 

 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση