ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρπαξε την πιστωτική του πατέρα του και κέρδισε εισιτήριο για παράδεισο ερωτικών οργίων (vid)

Στην αρχή οι γονείς ήταν έξαλλοι αλλά μετά ο πατέρας ήθελε να πάει ως… συνοδός

Ένας 16χρονος νέος έγινε διάσημος τις τελευταίες μέρες στη χώρα του, τη Χιλή, όταν έγινε γνωστή η τύχη που είχε μετά από μία άσχημη πράξη που έκανε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 16χρονος Μπράιν πήρε κρυφά την πιστωτική κάρτα του πατέρα του ώστε να πληρώσει και να μπει σε μία κλήρωση για ένα εισιτήριο για τον… παράδεισο των σεξουαλικών οργίων. Η τύχη όμως του χαμογέλασε και αντί να τιμωρηθεί είδε τον πατέρα του να γλυκαίνεται από το έπαθλο.

Ο λόγος για το Sex Island, μία εμπειρία που διοργανώνει η εταιρεία «Goods Girls Co» και στην ουσία μιλάμε για ένα πάρτι ημερών με ναρκωτικά, ποτά και αχαλίνωτα σεξουαλικά όργια με 60 γυναίκες. Όπως φαίνεται, είναι πολλοί εκείνοι που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 5.500 ευρώ μόνο και μόνο για να μπουν σε μία κλήρωση μιας και μόλις 30 θα είναι οι «τυχεροί» που θα πάνε στο τριήμερο ταξίδι.

 

Το όλο σκηνικό που στήνεται και φέτος έφτασε στα αυτιά του 16χρονου. Ο νεαρός λοιπόν ενθουσιάστηκε με όλα όσα διάβασε και αποφάσισε να κυνηγήσει την τύχη του.

Η τύχη του χαμογέλασε και κληρώθηκε μεταξύ των τυχερών. Τότε όμως ήταν που ξεκίνησαν τα δύσκολα. Οι γονείς του στο άκουσμα της υπόθεσης και του ποσού που δαπάνησε κρυφά έγιναν έξαλλοι. Όταν όμως ο μικρός εξήγησε με περισσότερες λεπτομέρειες τι περιλαμβάνει το ταξίδι, ο πατέρας τους προσφέρθηκε να τον συνοδεύσει!

Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνει και έτσι, απλά περιορίστηκε στο να βάλει την υπογραφή του σε μία δήλωση ότι αφήνει τον γιο του να πάει εκεί.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X