ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέντε απλά πράγματα που αναζητά κάθε γυναίκα στον έρωτα

Και πρέπει κάθε άντρας να προσφέρει!

Όταν είστε και οι δυο εκεί για τον ίδιο λόγο, καλό είναι να περάσετε εξίσου καλά. Και πραγματικά δεν είναι καθόλου δύσκολο, αρκεί να υπάρχει θέληση και έλξη. Εντάξει και τα υπόλοιπα πέντε απλά και ρεαλιστικά πράγματα που στο μυαλό των αντρών μπορεί να είναι ασήμαντα, στο μυαλό των γυναικών όμως είναι εξαιρετικά σημαντικά.

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

Για μια γυναίκα είναι πολύ σημαντική η ατμόσφαιρα που την περιβάλλει. Και δεν εννοούμε να τερματίσουμε το ρομαντισμό χαμηλώνοντας τα φώτα, ανάβοντας κεριά και σκαλίζοντας τα ξύλα στο τζάκι, αλλά τουλάχιστον ένας καθαρός χώρος με καινούρια σεντόνια και μια καθαρή ατμόσφαιρα επιβάλλονται προκειμένου μια γυναίκα να αισθανθεί όμορφα και να αναδευτεί πάνω στο κρεβάτι με άνεση.

Φωτιά στα #bootycalls

H αλήθεια είναι ότι δεν είναι και πολύ ωραίο αυτό το τηλεφώνημα. Κυρίως επειδή η μέση γυναίκα αισθάνεται με αυτό σαν call girl και δεν της αρέσει. Η επικοινωνία και εντός και εκτός κρεβατιού είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που αναβαθμίζει την ποιότητα του σεξ αφού το ζευγάρι αποκτά δεσμούς που το κάνουν να ανταλλάσει vibes σε ανώτερο επίπεδο πράγμα που ενισχύει την εγκεφαλική διέγερση της γυναίκας.
#Foreplay needed

Δε νομίζουμε ότι υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να υποτιμά τα προκαταρκτικά σε αντίθεση με κάθε άντρα. Οι άντρες μπορεί να τα θεωρούν περιττά οι γυναίκες όμως τα θεωρούν απαραίτητα, αφού αυξάνουν την επιθυμία τους για σεξ και τις προετοιμάζουν για έναν βαθύ και θαυμάσιο οργασμό, κυρίως επειδή σαν οργανισμοί χρειάζονται γι αυτό περισσότερο χρόνο και περισσότερο “κόπο” από τους άντρες.

Τελειώσατε;

Kαι οι δύο; Ένας οργασμός είναι το ζητούμενο και για τους δυο και καλό είναι οι κυρίες να προηγούνται αφού το savoir faire, θέλει τον άντρα να αφήνει την κυρία να τελειώνει πρώτη και μετά να ολοκληρώνει κι εκείνος. Η αποκορύφωση του #ladiesfirst είναι το savoir vivre του οργασμού.

Pillowtalk

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, ότι μόλις οι άντρες κάνουν σεξ στη συνέχεια νυστάζουν και το σεβόμαστε απόλυτα. Έχουμε ζήσει όμως παράλληλα και τις ωραιότερες στιγμές μας αμέσως μετά το σεξ, όταν γελάσαμε με την ψυχή μας με το σύντροφό μας, συζητήσαμε τα πιο ωραία πράγματα και ακούσαμε αγκαλιά ωραίες μουσικές ώσπου να μας πάρει ο ύπνος.

Πηγή:marieclaire

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X