ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι γυμνές φωτογραφίες της Καζαριάν προκαλούν «εγκεφαλικά» (Pics)

Αρκετά αποκαλυπτικές και πολύ αισθησιακές

Η Ειρήνη Καζαριάν υπήρξε αναμφισβήτητα μία από τις πιο καυτές παίκτριες του GNTM. Το μελαχρινό μοντέλο με καταγωγή από την Αρμενία κολάζει με τις αναλογίες της.

H Ειρήνη είχε ξεχωρίσει στο GNTM, για τα τεράστια πράσινα μάτια της, τα σαρκώδη χείλη της και φυσικά της αναλογίες μοντέλου που διαθέτει.

Στη δημοσιότητα ήρθαν καυτές πόζες της Ειρήνης, από φωτογράφιση που είχε κάνει για γνωστή μάρκα εσωρούχων. Και όπως ήταν λογικό «τσάκισαν» τα social media, διότι είναι αρκετά αποκαλυπτικές και πολύ αισθησιακές!

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε μία διαφορετική Ειρήνη Καζαριάν καθώς είναι υπερβολικά sexy και σίγουρα εδώ ταιριάζει …και όποιος αντέξει!

Δείτε την με δική σας …ευθύνη!

 

Κι η αδερφή της είναι «υπερόπλο»!

Η Μαρία Καζαριάν είναι τελικά το top model της οικογένειας. Ο λόγος για τη μεγαλύτερη αδελφή της παίκτριας του GNTM, η οποία όμως δεν ασχολείται με τη μόδα, αλλά με την μπάρα, αφού εργάζεται ως barwoman.

Η Μαρία διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα θηλυκό να ξεχωρίζει: τσαχπινιά στη ματιά της, χυμώδες κορμί και βέβαια μακριά μαύρα μαλλιά, τεράστια πράσινα μάτια και σαρκώδη χείλη, όπως και η μικρή αδελφή της, που δοκιμάζει φέτος τις δυνάμεις της στο reality του Star. Μαρία και Ειρήνη θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν κοινή φωτογράφιση αλά αδελφές Καρντάσιαν, κάτι που φαίνεται και από τα κοινά «κλικ» τους που υπάρχουν στο Instagram. Οι κοπέλες είναι πραγματικά «φονικός» συνδυασμός.

 

Πηγή: neaselida.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X