ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Οι δίδυμες που μοιράζονται τον σεξουαλικό σύντροφο

Οι 33χρονες απασχολούν συχνά την επικαιρότητα

Τις δίδυμες αδελφές Lucy και Anna DeCinque τις έχουμε ξαναδεί, καθώς συχνά-πυκνά εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης, άλλοτε για το πλήθος των πλαστικών επεμβάσεων που έχουν κάνει, με αποτέλεσμα να δείχνουν και οι ίδιες πλαστικές, άλλοτε γιατί μετανιώνουν τις πολλές επεμβάσεις τους κι άλλοτε για την αν μη τι άλλο ασυνήθιστη ερωτική τους ζωή.


Σκληρές εικόνες: Δημόσια εκτέλεση δύο βιαστών


Οι 33χρονες συζούν από το 2012 με τον ηλεκτρολόγο Ben Byrne και, όπως εξομολογήθηκαν στην εκπομπή «Hughesy, We Have a Problem», όχι απλώς μοιράζονται τον ίδιο σύντροφο αλλά κάνουν εναλλάξ σεξ μαζί του, χωρίς καμία από τις δύο να φεύγει από το κρεβάτι. Καθώς, όπως είπαν, το κρεβάτι τους είναι μεγαλύτερο και από king size.


Κύπρος: Όχημα σκοτώστρα, φορτωμένο ξύλα (Pic)


Οι δίδυμες αδελφές συζούν με τον σύντροφό τους από το 2012 ενώ σκέφτονται ακόμα και κοινό γάμο μαζί του, παρότι στην Αυστραλία η πολυγαμία θεωρείται παράνομη εδώ και δεκαετίες. Όσο για το πώς βλέπει ο ίδιος ο σύντροφός τους αυτήν την «πρωτότυπη» σχέση, σχολίασαν στην εκπομπή: «Δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ μας στη σχέση μας με τον Ben. Αν φιλήσει την μία αδελφή τότε θα φιλήσει και την άλλη... Απολαμβάνει διπλή δόση αγάπης και διπλή δόση προσοχής».

Και στο πιο κάτω βίντεο, περιγράφουν την σχέση τους με τον Ben και τους λόγους για τους οποίους είναι ερωτευμένες μαζί του:

Πηγή: newsbeast.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X