ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο προορισμός στην Κύπρο που έγινε viral αλλά κάποιοι τον βρόμισαν (pics, vid)

Ένα μαγευτικό τοπίο κρυμμένο στο πράσινο

Αντρέας Γιωργαλλάς

Στην επαρχία Πάφου σε ύψος 570 μέτρων θα βρει κανείς ένα από τα πιο ειδυλλιακά τοπία της Κύπρου. Η Κρήτου Τέρρα είχε την τιμητική της φέτος αφού πλήθος κόσμου έσπευσε να επισκεφθεί τους εντυπωσιακούς καταρράκτες του Κρεμμιώτη. Μετά από πεζοπορία φτάνεις μπροστά από ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, ενώ περνώντας από μια στενή δίοδο μέσα από τους βράχους βρίσκεσαι σε ένα μικρό επίγειο παράδεισο.

Η δύναμη των social media έκανε viral τους καταρράκτες με αποτέλεσμα αρκετοί παραθεριστές να τους επισκεφθούν. Αλλά όπως συμβαίνει στις πλείστες των περιπτώσεων έτσι και εδώ το είδος, ναι το ανθρώπινο, κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να βρωμίσει ότι ωραίο έφτιαχνε τόσα χρόνια η φύση.

Nαι, πήγα και εγώ στους καταρράκτες… την Πέμπτη , 9 Αυγούστου και η αλήθεια δεν είδα την «κουτσή Μαρία» αλλά είδα με έκπληξη τα σκουπίδια που κάποιοι αποφάσισαν να αφήσουν στον χώρο των καταρρακτών. Τενεκεδάκια από μπύρες, σακούλες νάιλον, μια «ορφανή» παντόφλα και μια μπλούζα «στόλιζαν» το τοπίο. Μάλλον κάποιοι δεν άντεξαν την τόση ομορφιά και είπαν να βάλουν την δική τους πινελιά. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν ήταν μεμονωμένο, ή αν κάποιοι που έχουν την ευθύνη της καθαριότητας του χώρου τα μάζεψαν αλλά λίγη σημασία έχει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X