ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μουντιάλ» στο κρεβάτι! Οι κορυφαίες στάσεις των χωρών (Vid)

Η «Γαλέρα», η «Κunyaza» και το... «Ισπανικό»

Τα ερωτικά παιχνίδια διαφέρουν ανά χώρα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» να μας ξεναγεί στο κόσμο του έρωτα και της απόλαυσης. Πολλές από τις σεξουαλικές στάσεις που αντανακλούν την ιδιοσυγκρασία ,τα χούγια ακόμη και την ιστορία των λαών είναι γνωστές, υπάρχουν όμως και ορισμένες εντελώς άγνωστες που εξάπτουν τη φαντασία όπως η «Πορτογαλική γαλέρα» και η «Αφρικανική Κunyaza». Οι Έλληνες έχουν σεξουαλικές προτιμήσεις που παραπέμπουν στην Αρχαία Ελλάδα...

Πορτογαλική «Γαλέρα»

Η γυναίκα γονατίζει και ο άνδρας κάθεται από πίσω της. Το ερωτικό παιχνίδι αρχίζει χωρίς να υπάρχει οπτική επαφή από την πλευρά της συντρόφου. Ο άνδρας προκαλεί ανατριχίλα στο γυναικείο κορμί ξεκινώντας τη σεξουαλική αφύπνιση από την πλάτη.

Αφρικανική «Κunyaza»

Οι άνδρες ερεθίζουν τη γυναίκα με ότι πολυτιμότερο έχουν ...και μάλιστα στην ευαίσθητη περιοχή. Αυτή είναι η κλασική κίνηση των ανδρών της «μαύρης ηπείρου» όταν κάνουν σεξ.

Γερμανικό σεξ

Η κλασική ιεραποστολική στάση είναι η αγαπημένη των Γερμανών. Οι συμπολίτες της Μέρκελ έχουν συντηρητικές τάσεις στο σεξ.

Βρετανικό σεξ

Οι χειροπέδες και τα μαστίγια είναι στο «πρόγραμμα».Οι πολίτες στη χώρα της Τερέζα Μέι είναι ανοιχτοί σε οτιδήποτε.Πειραματίζονται αρκετά με τον σύντροφό τους,είτε τον γνωρίζουν καλά είτε όχι.

Γαλλικό σεξ

Το στοματικό σεξ είναι ο αγαπημένος τρόπος των Γάλλων για να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους στο κρεβάτι.

Ελληνικό σεξ

Οι Έλληνες έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο πρωκτικό σεξ.Η γερμανική εφημερίδα «Bild» σχολιάζει χαρακτηριστικά πώς η στάση αυτή πιθανόν παραπέμπει στην Αρχαία Ελλάδα.

Ρωσικό σεξ

Για τους συμπολίτες του Πούτιν, το σεξ είναι μία ιεροτελεστία...Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μασάζ με αιθέρια έλαια σε όλο το σώμα και διέγερση με την τριβή στους μηρούς.

Ισπανικό σεξ

Την τιμητική του έχει το γυναικείο στήθος το οποίο τονώνει τον ανδρικό εγωισμό.

Σουηδικό σεξ

Τα χέρια παίζουν σημαντικό ρόλο στην σεξουαλική ικανοποίηση του συντρόφου. Και από τις δύο πλευρές. Μπορεί κάλλιστα το ζευγάρι να αρκεστεί σε αυτό...

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X