ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αμαρτωλό» Μουντιάλ: «Οι Ρωσίδες συμπεριφέρονται σαν π....» (pics)

Το άρθρο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Το άρθρο ενός 32χρονου συγγραφέα-ψυχολόγου σε μεγάλη εφημερίδα της Μόσχας ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων αφού ο ίδιος περιγράφει με τα χειρότερα λόγια την συμπεριφορά των συμπατριωτισσών του κατά την διάρκεια του Μουντιάλ.

Το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Moskovskiy Komsomolets αναφέρει, τα social media είναι φορτωμένα με βίντεο από Ρωσίδες που συμπεριφέρονται σαν πόρνες χωρίς να σέβονται τίποτα, και συνεχίζει, αυτές οι εικόνες έρχονται από όλες τις πόλεις της Ρωσίας που επέλεξαν να φιλοξενήσουν αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλου με τις Ρωσίδες να συμπεριφέρονται πρόστυχα με τους οπαδούς ομάδων άλλων χωρών ενώ είναι διατεθειμένες να ανοίξουν τα πόδια τους σε όποιον μιλά άλλη γλώσσα.

Διαβάστε επίσης: Οι φωτογραφίες 18+ της Ρωσίδας που έκλεψε τις εντυπώσεις στις κερκίδες του Μουντιάλ (pics, vid)

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και  στην Ρωσίδα Natalya Nemchinova που έγινε το «πρόσωπο» του Μουντιάλ και όπως υποστηρίζει ήταν ο λόγος για να πυροδοτήσει μια σειρά τέτοιων συμπεριφορών.

Οι αναφορές στο άρθρο δεν πέρασαν απαρατήρητες με την αρθρογράφο του Cosmopolitan Snezhana Gribatskaya έχει ξεκινήσει καμπάνια συγκεντρώνοντας  περισσότερους από 6.500 υποστηρικτές που ζητούν από την εφημερίδα να απολογηθεί «για προσβολή των γυναικών της Ρωσίας». Η Snezhana ζήτησε επίσης ποινική δίωξη για υποκίνηση μίσους και εχθρότητας κατά των γυναίκων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση