ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια φαντασίωση αλλιώς …

«Με ερεθίζει η ιδέα ότι η σύντροφός μου κάνει...»

Από τις αρχές της καταγεγραμμένης ιστορίας του ανθρώπου οι άνδρες, των οποίων οι γυναίκες τους αποκαλύπτονταν ότι είχαν μια παράλληλη σχέση, η κοινωνία τους γελοιοποιούσε, τους σχολίαζε υποτιμητικά, ενώ και από τον περίγυρό τους φαίνονταν αδύναμοι, κατώτεροι, ακόμη και αμφισβητούμενοι ως προς τον ανδρικό τους ρόλο. Ωστόσο, σήμερα, ένας σημαντικός αριθμός ανδρών βιώνει τη σεξουαλική διέγερση μέσω από μια ιδιαίτερη φαντασίωση, κατά την οποία ένας άνδρας διεγείρεται από την προοπτική να παρακολουθεί τη σύντροφό του να κάνει σεξ με έναν ή και περισσότερους άλλους παρτενέρ.

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που έχουν καλέσει τη Συμβουλευτική Γραμμή του Ινστιτούτου ή με έχουν επισκεφτεί στο ιατρείο λέγοντας, είτε χωρίς συστολή είτε πιο αμήχανα: «με ερεθίζει η ιδέα ότι η σύντροφός μου κάνει σεξ με έναν άλλο άνδρα» ή «μακάρι να μπορούσα να εκμυστηρευτώ στη γυναίκα μου αυτή την φαντασίωση και να την έκανα πράξη μαζί της».

Οι κυριότεροι προβληματισμοί των ανδρών αυτών είναι αν πρόκειται για κάτι που το έχω ξανακούσει και κατά πόσο είναι ή όχι φυσιολογικό. Το σενάριο αυτό, όπου ο άνδρας βλέπει τη γυναίκα του να κάνει σεξ με έναν άλλον άνδρα, είναι τόσο υπαρκτό που έχει γίνει μέχρι και κατηγορία σε ιστοσελίδες πορνό με τον τίτλο «cuckold porn» και δείχνει συγκεκριμένα ένα σύζυγο να παρακολουθεί τη σεξουαλική επαφή της γυναίκας του με κάποιον άλλο, τη στιγμή που ο ίδιος, πολλές φορές, είναι δεμένος και ανίκανος να αντιδράσει.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο είδος είναι πλέον τόσο δημοφιλές που όταν μια ομάδα επιστημόνων ανέλυσαν τι ψάχνουν οι χρήστες σε μερικές από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες πορνό του κόσμου, διαπίστωσαν ότι ήταν η δεύτερη πιο δημοφιλής αναζήτηση που εμφανίστηκε σε πορνό ετεροφυλοφιλικού είδους.

Δείτε περισσότερα στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση