ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με ποιους θέλουν να κοιμούνται οι γυναίκες αντί του συντρόφου τους

Πριν σας πιάσει πανικός, διαβάστε

Αν ένα βράδυ η σύντροφός σας σάς... στείλει στον καναπέ και προτιμήσει να κοιμηθεί με τον σκύλο σας, μην προβληματιστείτε. Υπάρχει επιστημονική εξήγηση.

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποίησε το «Canisius College» του Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, οι γυναίκες κοιμούνται καλύτερα δίπλα στον σκύλο τους, παρά στον σύντροφό τους (ή τη γάτα τους).


Αυτοί σκότωσαν την 21χρονη Ελένη (pics,vid)


Στην έρευνα συμμετείχαν 962 γυναίκες από τις ΗΠΑ. Το 55% μοιράζεται το κρεβάτι του με τουλάχιστον έναν σκύλο και το 31% με τουλάχιστον μια γάτα. Το 57% κοιμάται επίσης και με τον σύντροφό του.

Οι συμμετέχουσες συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την ποιότητα του ύπνου τους και πόσο ασφαλείς νιώθουν με την παρουσία του κατοικιδίου τους στο κρεβάτι τους. Οι γυναίκες με σύντροφο ρωτήθηκαν πώς οι αυτοί επηρεάζουν τον ύπνο τους, αλλά και για πότε νιώθουν πιο ασφαλείς κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Ορμητικός κατέβηκε ο Πεδιαίος (pics,vid)


Μετά την ανάλυση των δεδομένων, η ερευνητική ομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες σύντροφοι και οι γάτες είναι εξίσου... ενοχλητικοί, ενώ οι σκύλοι είναι λιγότερο πιθανό να τις ξυπνήσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Ο επικεφαλής της έρευνας εξηγεί ότι πιθανότατα η αιτία είναι ότι οι ιδιοκτήτριες σκύλων τείνουν να αποκτήσουν καλύτερες συνήθειες στον ύπνο τους και αυστηρότερο ωράριο από τις υπόλοιπες. Οπως έδειξε η μελέτη, οι γυναίκες με σκύλο κοιμούνται και ξυπνούν νωρίτερα, συγκριτικά με εκείνες με γάτες. «Οι γυναίκες που έχουν σκύλο πρέπει να προσαρμόζουν τα ωράριά τους στα κατοικίδια τους. Πρέπει να τους βγάζουν βόλτα το πρωί και αυτό βοηθά στο να κρατούν ένα πιο σταθερό πρόγραμμα. Επιπλέον, ο ύπνος των σκύλων είναι πιο κοντά στις συνήθειες των ανθρώπων, συγκριτικά με εκείνον της γάτας», εξηγεί και προσθέτει ότι οι σκύλοι προσαρμόζονται στα ωράρια των ιδιοκτητριών τους πιο εύκολα ακόμη και απ΄ ό,τι οι σύντροφοί τους.


Χειροπέδες σε γνωστή πρωταγωνίστρια 18+ (Vid)


Παράλληλα, όπως αναφέρει, πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων ηρεμούν γνωρίζοντας ότι το κατοικίδιό τους θα τους ξυπνήσει σε περίπτωση που συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το εντυπωσιακό είναι, όμως, όπως παραδέχθηκαν και οι ερευνητές, ότι οι περισσότερες γυναίκες απάντησαν πως νιώθουν πιο ασφαλείς δίπλα στον σκύλο τους, παρά στους συντρόφους τους...

Πηγή: huffingtonpost.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X