ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λέει ότι έχει δεσμό εδώ κι έξι μήνες με φάντασμα και θέλει να κάνει το... παιδί του! (vid)

Άντε, καλώς να μας έρθει και ο Κάσπερ

Το να πει κανείς ότι το έχει... τερματίσει είναι λίγο για την Amethyst Realm, μια βρετανίδα σύμβουλο πνευματικής καθοδήγησης που ισχυρίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της χώρας της ότι έχει ερωτικό δεσμό εδώ και έξι μήνες με ένα φάντασμα.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή This Morning του ITV, η νεαρή γυναίκα γνώρισε τον απόκοσμο εραστή της κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Αυστραλία πριν από μισό περίπου έτος και ερωτεύτηκαν πιο παράφορα κι από την Ντέμι Μουρ με τον Πάτρικ Σουέιζι στο Ghost!

Αν και περιγράφει τον δεσμό της ως άνδρα για λόγους ευκολίας, τον αντιλαμβάνεται περισσότερο ως μια «αρχαία, σοφή και καλοσυνάτη παρουσία», η οποία τυγχάνει μάλιστα να κάνει και εξαιρετικό σεξ.

Η ερωτική επαφή μεταξύ τους είναι μοναδική, αφού η πνευματική επικοινωνία μεταξύ τους είναι ανεπανάληπτη, δήλωσε η γυναίκα με έμφαση στην εκπομπή.

Το φάντασμα, εξίσου ερωτευμένο με την εκκεντρική γυναίκα, την ακολούθησε στη Βρετανία για να συνεχίσουν τον δεσμό τους και όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς, εξήγησε η Amethyst στους εμβρόντητους παρουσιαστές της εκπομπής.

Μάλιστα, το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να αποκτήσει και παιδάκι, έναν μικρό... Κάσπερ θα έλεγε κανείς. Όσο για το πώς μπορεί να γίνει για αυτό, η γυναίκα εξήγησε το κάπως... αντιεπιστημονικό σκεπτικό της στην εκπομπή, λέγοντας ότι κατά την άποψή της η ψευδοκύηση (το λεγόμενο λαϊκιστί ανεμογκάστρι) είναι στην πραγματικότητα εγκυμοσύνη μωρών φαντασμάτων, που τελικά δεν ευδοκιμούν επειδή οι έγκυες δεν συνειδητοποιούν τι τους συμβαίνει.

«Ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να γεννήσουμε τα μωρά αυτά είναι επειδή ο κόσμος αγνοεί το φαινόμενο. Ελπίζω ότι εγώ θα μπορέσω να το αλλάξω αυτό, αφού θα γνωρίζω ακριβώς τι συμβαίνει στο σώμα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή στην εκπομπή.

Εμείς τι να πούμε μετά από αυτό; Ας ευχηθούμε απλά το μωρό να πάρει τα μυαλά του... πατέρα του.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση