ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Όταν τα φίδια τρυπώνουν στα πιο απίθανα μέρη (pics)

Γιάννης Αγγελή to the rescue

Καλοκαίριασε τα φίδια κάνουν όλο και πιο συχνά τις εμφανίσεις τους με τον γνωστό πλέον Γιάννη Αγγελή να αναλαμβάνει δράση. Προ ημερών ο γητευτής των φιδιών ανταποκρίθηκε σε 3 περιστατικά και πραγματικά οι χώροι στους οποίους τα ερπετά είχαν «κρυφτεί» είναι απίστευτοι.

Συγκεκριμένα ο ίδιο σε ανάρτηση του έγραψε: Ποιος είπε ότι είναι εύκολη υπόθεση από εψές το βράδυ 3 περιστατικά σε οικίες στην Λεμεσό. 2 άκακα και μία οχιά που παραλίγο να πεθάνει πιασμένη σε δίχτυα. 

Το πρώτο περιστατικό στην περιοχή Πύργος Λεμεσού όπου ένα coin snake ή αλλιώς δροπης μπήκε σε μηχανοστάσιο πισίνας μιας και είναι νυκτόβιο φίδι προς αναζήτηση τροφής.

 

Το δεύτερο περιστατικό ήτανε το μεσημέρι στην περιοχή Αγίας Φύλας όπου νεαρό μαυροφιδο μπήκε σε κουζίνα οικίας από την πόρτα προς αναζήτηση νερού και δροσιάς, να αναφέρουμε ότι το σπίτι και γενικά έξω είχε πολλά χόρτα. 

Το τρίτο περιστατικό μία οχιά σχετικά νεαρή πιάστηκε σε δίχτυα στην περιοχή Πολεμίδια όπου και την ελευθέρωσα πριν πεθάνει. Τα δίχτυα είχανε τοποθετηθεί γύρω από κοτέτσι.

Το ότι δεν βλέπουμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν η ότι δεν θα έρθουν, ένας προληπτικός ψεκασμός δεν θα είναι κακός με τα ειδικά φάρμακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση