ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κεφάλαιο απιστία: 4 χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που τον κάνουν επιρρεπή στο κέρατο..

Οι έρευνες είναι διαφωτιστικές και περιέχουν σίγουρα μεγάλες δόσεις αλήθειας!

Οι έρευνες είναι διαφωτιστικές και περιέχουν σίγουρα μεγάλες δόσεις αλήθειας. Όπως ακριβώς και η συγκεκριμένη, η οποία έχει να κάνει με το κέρατο και κυρίως με τα χαρακτηριστικά που μαρτυρούν τον άντρα τον πιο άτακτο, ο οποίος πιθανότατα να σου την κάνει τη στραβή. Προφανώς και αυτά δεν είναι απόλυτα, ούτε και σημαίνει ότι αν ο σύντροφός σου έχει κάποιο από τα παρακάτω χαρακτηριστικά θα σε προδώσει. Ωστόσο, τα αποτελέσματα ανταποκρίνονται κατά πολύ στην πραγματικότητα, κάτι που ίσως αντιληφθείς κι εσύ διαβάζοντάς τα.

Είναι νάρκισσος

Ποτέ μου δε θεώρησα ότι από τη στιγμή που θα κάνεις σχέση θα πρέπει να παρατήσεις τον εαυτό σου γιατί έδεσες το γάιδαρό σου. Παρόλα αυτά, τα στατιστικά ζευγαριών που παχαίνουν τον πρώτο καιρό της σχέσης, αποδεικνύουν ότι οι περισσότεροι κάνουμε ακριβώς αυτό! Σε περίπτωση λοιπόν που σου έχει τύχει ένας άντρας που προσέχει, γυμνάζεται και θέλει να δείχνει ωραίος και στιλάτος, σίγουρα δεν είναι σημάδι απιστίας, αλλά πολύ πιθανό όταν θελήσει να το κάνει, να έχει πολύ μεγαλύτερη ευκολία από κάποιον άλλο. Από την άλλη βέβαια, είναι λίγο άδικο να κάνουμε μία κατηγοριοποίηση αυτού του είδους, αλλά αφού η έρευνα το λέει, ποια είμαι εγώ για να την αμφισβητήσω.

PS: Αν εσύ θέλεις να είσαι ωραία και καλλίγραμμη συνέχισε και αφού κάνεις σχέση, γιατί πολύ απλά αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά.

Λέει ψέματα

Αυτό είναι σίγουρα πολύ σημαντικό στοιχείο από το παραπάνω. Αν έχεις παρατηρήσει να λέει ψέματα με τι παραμικρό-ακόμα και για να σε πειράξει-χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζει την παραμικρή δυσκολία, τότε οι ενδείξεις δεν είναι με το μέρος σου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με διπλή ζωή, που καταφέρνουν να κρατούν τις ισορροπίες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ζηλεύει

Η ζήλεια φίλη μου είναι πολύ tricky χαρακτηριστικό. Οι άνθρωποι που δε ζηλεύουν και είναι όπως λέμε «στον κόσμο» τους, είναι συνήθως κι αυτοί που δεν ψάχνονται. Όταν λοιπόν κάποιος τις κάνει τις κουτσουκέλες του, περιμένει ακριβώς το ίδιο και από το σύντροφό του. Η υποψία αυτή φέρνει ανασφάλεια και φυσικά τη ζήλεια και την πίεση.

Και μιας και είπαμε για ανασφάλεια

Ο ανασφαλής άνθρωπος αποζητά επιβεβαίωση κάθε ώρα και στιγμή από τον οποιοδήποτε. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το θαυμασμό και του είναι δύσκολο να αρκεστεί απλά και μόνο στο θαυμασμό του συντρόφου του. Όταν λοιπόν κάποιος επιζητά την επιβεβαίωση, συνήθως την επιδιώκει κιόλας. Και κουβέντα στην κουβέντα…

Φλερτάρει ασύστολα

Μα να μη χάνει ποτέ το κέφι του για φλερτ και πεσίματα; Ακόμη και την πιο αθώα κουβέντα μπορεί να την μετατρέψει σε ερωτικό παιχνίδι μέσα σε λίγα λεπτά! Πώς λοιπόν μπορείς να εμπιστευτείς τον άνθρωπο αυτό; Μάλλον δύσκολα.

 

Πηγή:queen

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X