ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Molly είναι το νέο ανατρεπτικό μοντέλο του Playboy (Pics)

Μια φωτογράφιση-αποθέωση των καμπύλων της

Είναι πιο επίσημο από ποτέ: το Playboy δεν είναι πια το περιοδικό που ξέραμε, και αυτά είναι εξαιρετικά νέα.

Μετά την επιλογή της Ines Rau, της πρώτης transgender Playmate, για κεντρικό θέμα του τεύχους Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου, τώρα το Playboy σπάει για ακόμη μια φορά την 64χρονη παράδοσή του συμπεριλαμβάνει στο τεύχος την Molly Constable, το πρώτο plus-size μοντέλο που παρουσιάζεται στο περιοδικό.

Μάλιστα η φωτογράφιση της Constable δεν είναι μόνο μια αποθέωση των καμπυλών της αλλά και της φυσικής ομορφιάς της, καθώς φορά από ελάχιστο έως μηδαμινό μακιγιάζ.

Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε η Heather Hazzan και έχει ως σκηνικό το πατρικό της Constable στα προάστια της Νέας Υόρκης.

Όπως σημειώνει το Playboy για την Molly: «Επιβεβαιώνει πως υπάρχει μια θέση για τις καμπύλες στην υψηλή μόδα -και στα κεντρικά θέματα των περιοδικών».

Η Constable συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στη λίστα «20 Rising Model Stars to Watch in 2017» της Vogue και έχει ήδη ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, έχοντας περπατήσει σε πασαρέλες δίπλα σε διάσημα plus-size μοντέλα όπως η Ashley Graham και η Jordan Woods. Επίσης, δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για την αντιμετώπιση που έχουν οι πιο πληθωρικές γυναίκες στο χώρο της μόδας και να πάρει θέση ενάντια στον ρατσισμό που βιώνουν οι γυναίκες παντού εξαιτίας της εμφάνισής τους.

«Μου έχουν επιτεθεί μακιγιέρ επειδή είχα ραγάδες, τις οποίες και μου κάλυπταν», έχει πει. «Το βάρος σου δεν είναι σημαντικό. Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους και πώς νιώθεις μέσα σου».

Με την παρουσία της να γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή στον χώρο της μόδας και τον λογαριασμό της στο Instagram να μετρά ήδη πάνω από 24.000 ακολούθους, η βρετανική εταιρεία Milk Management που εκπροσωπεί τον Constable δηλώνει πως το νεαρό μοντέλο θα γίνει μια υπολογίσιμη δύναμη στη μόδα. «Η Molly είναι πραγματικά μοναδική. Έχει ξυπνήσει ολόκληρη τη βιομηχανία και την έχει κάνει να δει πως υπάρχει χώρος για πιο καμπυλωτά μοντέλα στα περιοδικά και τις καμπάνιες υψηλής μόδας, οπότε πρέπει σίγουρα να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη πάνω της», είπε η Anna Shillinglaw, μέλος της Milk Management, στο Harper's Bazaar.

Το τεύχος Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου του Playboy θα είναι ξεχωριστό για αρκετούς ακόμα λόγους. Πέρα από την Constable και την Rau, η έκδοση θα έχει για πρώτη φορά στο εξώφυλλό της έναν άντρα, χωρίς την παρουσία κάποιας γυναίκας, ως φόρο τιμής στον Hugh Hefner.

Παρά τα δεκάδες σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν κατακλύσει τις ειδήσεις, είναι αισιόδοξο να βλέπουμε πως σε κάποιους χώρους που θεωρούνταν μέχρι πρότινος ανδροκρατούμενοι, τα πράγματα αλλάζουν όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τον τρόπο που τις αντιμετωπίζει η κοινή γνώμη.

Πηγή: huffingtonpost.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X