ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μητέρα που θέλει να μοιάζει με φουσκωτή κούκλα του σεξ αλλά δεν... (pics)

Ισχυρίζεται πως τα προκλητικά της καμώματα δεν της στερούν τη δυνατότητα να είναι καλή μαμά

Με τα εμφυτεύματα στο στήθος, τα παραφουσκωμένα χείλη, το βαρύ μακιγιάζ και την πλατίνα στο μαλλί, η Cindy Moore μοιάζει σήμερα περισσότερο από ποτέ σε φουσκωτή κούκλα του σεξ, που ήταν πάντα ο τελικός προορισμός στο ταξίδι της μέσα στον κόσμο των πλαστικών.

Αφού πλήρωσε αρκετές χιλιάδες ευρώ για να γίνει «ζωντανή κούκλα του σεξ», όπως λέει, και έχασε πολλά κιλά, μεταμορφώθηκε τελικά σε αυτό που πάντα ήθελε. Και πλέον ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες της στο Instagram, ντυμένη με δικτυωτές φόρμες ή σέξι σχολικές ποδιές.

Η μαμά από το Μάντσεστερ της Αγγλίας ξέρει ότι προκαλεί, μόνο που δεν τη νοιάζει: «Ο κόσμος πιστεύει πως ανεβάζεις αυτές τις φωτογραφίες επειδή θες σεξ ή επειδή ψάχνεις άντρα, εγώ όμως τις ανεβάζω γιατί λέω "ουάου! Δείχνεις υπέροχη". Τις ανεβάζω γιατί με κάνουν να νιώθω καλά».

Παρά ταύτα, θεωρεί πως παραμένει καλή μητέρα για την 9χρονη κόρη της Lacey και τον 7χρονο Max, παρά το γεγονός ότι όπως λέει οι άντρες της σφυρίζουν στον δρόμο και όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα πάνω της: «Όσο δεν κάνω κάτι που βάζει τα παιδιά μου σε κίνδυνο, ο κόσμος θα έχει πάντα κάτι να πει, νομίζω».

«Δεν κάνω κακό σε κανέναν», συνεχίζει, «δεν κυκλοφορώ με τα παιδιά μου ντυμένη σέξι. Είμαι μαμά, τα προσέχω, τα ταΐζω, τα διαβάζω, κάνω τα πάντα μαζί τους. Μόνο όταν τα βάλω για ύπνο βγαίνει από μέσα μου η Cindy, όταν τραβάω τις σέξι φωτογραφίες και τις ανεβάζω. Είναι πια ο δικός μου χρόνος».

«Η μαμά μου φτιάχνει ωραίο φαγητό και είναι όμορφη. Και μου αρέσουν τα χείλη της. Οι μαμάδες όλων των άλλων είναι πραγματικά άσχημες», λέει η κόρη της…

Πηγή: newsbeast.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X