ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η καυτή περιγραφή της Καρλέουσα για όσα ήθελε να της κάνει ο Βράνιες (Pic)

Το μήνυμά της που κολάζει και άγιο

Δεν υπάρχει μέρα που να μην ασχοληθούν τα σερβικά μέσα ενημέρωσης με το ερωτικό σκάνδαλο ανάμεσα στον Όγκνιεν Βράνιες και την «σεξοβόμβα» Γελένα Καρλέουσα. Αυτή τη φορά, στο φως έρχεται ένα ακόμη μήνυμα της τραγουδίστριας και συζύγου του ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς, στο οποίο εμφανίζεται με άκρως... σεξουαλική διάθεση, να ανταποκρίνεται στο «φλερτ» του Βόσνιου άσου, πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, σερβική ιστοσελίδα φέρνει στο φως ένα μήνυμα της Σέρβας τραγουδίστριας προς τον Βόσνιο αμυντικό έπειτα από ταξίδι που είχαν κάνει οι δυο τους στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν είχαν επισκεφτεί και την Ακρόπολη. 

Το περιεχόμενό του είναι άκρως... ακατάλληλο, ενώ η όλη ιστορία έχει φέρει τον πρώην άσο της ΑΕΚ στην πόρτα της εξόδου από την Αντερλεχτ.

Γράφει στο sms η Καρλέουσα:

«Πόσο σε θέλω τώρα. Πόσο παθιασμένα. Πώς θα πάρω το σκληρό κα...ι σου τώρα; Το θέλω αμέσως στο στόμα μου και να τα κ@τ@πιώ όλα και μετά θα σε αφήσω να ξεκουραστείς. Και μόλις αποκοιμηθώ, θέλω να χώσεις τη μύτη σου κάτω και να γλείψεις τα χείλη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε θα είμαι πολύ ανώμαλη στο σπίτι και θα ουρλιάζω. Και μετά θέλω να με καβαλήσεις σκληρά σαν να είμαι πραγματική τσ@@λα. Επειτα να μου επιτρέψεις να αλλάξω θέση για να μπεις βαθύτερα, όπως όταν ξεκινήσαμε, και μετά σαν τρελοί να με πιάσεις με τα δύο σου χέρια και να μου λες πως είμαι η σκ...λ@ σου και να με παίζεις περισσότερο».

Πηγή: protothema.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X