ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «hot» κατάδικος θα είναι η διάδοχος του Μικς; (Pics)

Η φωτογραφία της θυμίζει περισσότερο μοντέλο

Με το lifestyle ενός εκατομμυριούχου και την πάμπλουτη αρραβωνιαστικιά του, εύκολα μπορεί κανείς να «ξεχάσει» ότι ο Τζέρεμι Μικς κάποτε ήταν ένας εγκληματίας, ο οποίος μάλιστα είχε χαρακτηριστεί ο πιο όμορφος κρατούμενος.

Η φωτογραφία από τη σύλληψή του για οπλοκατοχή και αντίσταση κατά της αρχής αναρτήθηκε στο Facebook από το αστυνομικό τμήμα του Στόκτον και αμέσως έγινε viral, κερδίζοντας το προσωνύμιο «καυτός εγκληματία».

Η πορεία του ήταν λαμπρή, καθώς ακολούθησε την καριέρα μοντέλου. Συνεπώς, μπορεί΄το μέλλον να είναι λαμπρό για τους ωραίους κακοποιούς;

Η απάντηση είναι «γιατί όχι». Αυτή τη φορά την «τύχη» του Μικς δεν είναι απίθανο να έχει και μία θηλυκή έκδοσή του. Μία κοπέλα, η οποία συνελήφθη για οδήγηση με ληγμένη άδεια, θα μπορούσε να ακολουθήσει κι αυτή με τη σειρά της καριέρα μοντέλου. Η φωτογραφία της θυμίζει περισσότερο μοντέλο περιοδικού, παρά μία συλληφθείσα, αν εξαιρέσει κανείς την χαρακτηριστική πορτοκαλή φόρμα.

Πολλοί λένε ότι θα μπορούσε να είναι και συγγενείς με τον Μικς, λόγω των ζυγωματικών της, των έντονων χειλιών της, των γαλαζοπράσινων ματιών και της σταρένιας επιδερμίδας.

Η φωτογραφία της αμέσως έγινε virla, κερδίζοντας 926 likes και 159 retweets με το που αναρτήθηκε στα social media.

Το τι μέλλει γενέσθαι, θα δείξει ο χρόνος.

Πηγή: protothema.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X