ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η hot αθλήτρια που έβαλε σε μπελάδες την Spartak Μόσχας (Pics)

Η γυμνή πόζα που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media

Είναι εντυπωσιακή και σταρ του χόκεϊ επί πάγου στη Ρωσία. Αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα της Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ εκτελεί με χάρη κι επαγγελματισμό τα καθήκοντά της και ως ρεπόρτερ στο επίσημο website της ομάδας. Πρόσφατα, η Yulia Ushakova είχε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ημίγυμνη φωτογραφία της την ώρα που κάνει εξετάσεις, φορώντας μόνο ένα κόκκινο (στα χρώματα της ομάδας) μικροσκοπικό εσώρουχο.

Η ομάδα πήρε τη φωτογραφία και την αναδημοσίευσε στο Twitter προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους. Κι έγινε ο κακός χαμός από χρήστες που έκαναν λόγο για σεξισμό. Η Yulia Ushakova, πάντως, δεν πρέπει να συμφωνεί με τους χρήστες αφού στο λογαριασμό της στο Instagram έχει αναρτημένη την επίμαχη φωτογραφία, ακόμη και μετά τα αρνητικά σχόλια.

Άλλωστε, κάνοντας μία βόλτα στο account της πέφτεις πάνω σε σέξι φωτογραφίες της, πότε με μαγιό και πότε μέσα από το γυμναστήριο. Εξάλλου, η γυμναστική είναι η αδυναμία της και μόνο τυχαίο δεν είναι το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ στο παρελθόν συμμετείχε σε αγώνες μπόντι μπίλντινγκ. Η εντυπωσιακή Ρωσίδα έχει δημοσιεύσει και πολλές φωτογραφίες της από την ώρα που εκτελεί χρέη ρεπόρτερ. Και ακόμη και εν ώρα εργασίας, δεν παραμελεί τη σέξι πλευρά της και είμαστε πεπεισμένοι ότι τα βλέμματα στην κερκίδα δεν είναι πάντα στραμμένα στο γήπεδο.

***Δείτε τις καυτές της πόζες στο slideshow πιο πάνω

Πηγή: newsbeast.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X