ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η εμμονή του με τις «50 αποχρώσεις του γκρι» τον έστειλε στη φυλακή

Το ύπουλο ερωτικό σχέδιο που κατέστρωσε πήρε άσχημη τροπή

Συνεπαρμένος από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» ένας 27χρονος Σιγκαπουριανός κατέληξε στη φυλακή, καθώς το ύπουλο ερωτικό σχέδιο που κατέστρωσε για να παγιδεύσει τη φίλη του πήρε άσχημη τροπή.

Ο νεαρός που στο παρελθόν πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως εργάτης στην αστυνομία της Σιγκαπούρης, πρότεινε στη σύντροφό του να κάνουν τρίο στο οποίο θα έπαιρνε μέρος κι άλλος ένας άνδρας. Εκείνη, νοσοκόμα στο επάγγελμα, αρνήθηκε, αλλά ο 27χρονος είχε ένα ύπουλο σχέδιο το οποίο εφάρμοσε προκειμένου να πετύχει το στόχο του.


Την πήγε σε ένα ξενοδοχείο για να της κάνει έκπληξη, οργανώνοντας μια βραδιά βγαλμένη από την αγαπημένη του ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι». Εκείνος σε ρόλο Christian Grey, εκείνη ως «άβγαλτη» Ana Steele. Της έδεσε τα χέρια, της κάλυψε με ύφασμα τα μάτια και άρχισαν να κάνουν σεξ. Κάποια στιγμή στο δωμάτιο εισήλθε ένας άλλος άνδρας, τον οποίο είχε προσκαλέσει ο 27χρονος εν αγνοία της φίλης του. Μπήκε και αυτός στο «παιχνίδι» αγγίζοντας και φιλώντας την κοπέλα.

Εκείνη δεν κατάλαβε τίποτα αρχικά, καθώς νόμιζε πως ήταν ο σύντροφός της, αλλά όταν στη συνέχεια διαπίστωσε πως υπήρχαν δύο χέρια στη μέση της και ένα στο λαιμό της, τότε κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά.

Κατάφερε να λυθεί και να φύγει τρέχοντας από το δωμάτιο ζητώντας βοήθεια.

Ο φίλος της και ο άλλος άνδρας, ένας 22χρονος άνεργος, συνελήφθησαν από τις αρχές και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Ο 27χρονος κρίθηκε ένοχος για υποκίνηση και απόπειρα βιασμού καθώς επίσης και για σεξουαλική κακοποίηση. Καταδικάστηκε σε 23 χρόνια και 11 μήνες φυλάκιση καθώς επίσης και σε 24 βουρδουλιές. Η υπόθεση του 22χρονου δεν έχει εκδικαστεί ακόμα.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X