ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε: απαγορεύεται η σεξουαλική επαφή σε ταμεία πιτσαρίας

Κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο

Ένοχοι κρίθηκαν από το δικαστήριο της πόλης Scarborough, στη Μεγάλη Βρετανία, η Daniella Hirst και ο Craig Smith επειδή έκαναν σεξ σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας πίτσας στο Scarborough.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν μέλος του προσωπικού δημοσίευσε βίντεο στο Twitter. Η αστυνομία του North Yorkshire εντόπισε το ζευγάρι και το οδήγησε σε δίκη.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας όσοι παραβρέθηκαν στη δίκη είδαν το ερασιτεχνικό βίντεο 18 λεπτών όπου το ζευγάρι επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις ακριβώς μπροστά στο ταμείο της πιτσαρίας, ενώ η υπάλληλος, αμήχανη, προσπαθεί να τους δώσει τα ρέστα και να κόψει την απόδειξη.

Στην αίθουσα ήταν μόνο η Hirst η οποία και παραδέχθηκε την ενοχή της. Στη δίκη δεν παραβρέθηκε ο εραστής της.

Το περιστατικό είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε η 29χρονη δήλωνε: «Είμαι ένα άτομο με πολύ ανοιχτό μυαλό για το σεξ σε δημόσιους χώρους. Λατρεύω την έξαρση που δημιουργεί η αίσθηση ότι θα σε πιάσουν».
Επίσης δήλωνε ότι με τον 31χρονο Smith «Το έχουμε κάνει σε λεωφορεία, σε βανάκι, σε ξενοδοχείο, σε πισίνα και σε χωράφι. Θέλουμε να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να το εξελίξουμε και να το κάνουμε σε όλους τους πιθανούς χώρους».

Πηγή:cnn

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X