ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Hot: Η καρέκλα που υπόσχεται μοναδικές στιγμές ηδονής (Pics)

Βγαλμένη από το «Fifty Shades of Grey», σε ξενοδοχείο στην Αθήνα

Ο Cristian Grey είχε το “απαγορευμένο” κόκκινο δωμάτιο μέσα στο διαμέρισμά του και εκεί περνούσε τις στιγμές ηδονής με τις συντρόφους του. Το Marie Claire, βρήκε ένα …κόκκινο δωμάτιο, με μια ακόμη πιο …κόκκινη καρέκλα η οποία – awkward αλλά πραγματικά λειτουργεί- μοιάζει με αυτή του γυναικολόγου μόνο που είναι φτιαγμένη για να προσφέρει ηδονή και όχι για να γίνεται κολποσκόπηση.

Η “κόκκινη καρέκλα” βρίσκεται σε δωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην Αθήνα και σύμφωνα με τους ψιθύρους της πόλης, γίνεται ανάρπαστη από τους πελάτες που επιθυμούν να ενοικιάσουν το συγκεκριμένο δωμάτιο μόνο και μόνο για αυτό το αξεσουάρ που περιλαμβάνει. Να τονίσουμε ότι εννοείται πως ο χώρος περιέχει και κρεβάτι, αλλά το φετίχ είναι η κόκκινη καρέκλα από σίδερο και δέρμα.

Το ένα άτομο ξαπλώνει και το άλλο μπορεί να είναι όρθιο με εναλλακτική να ακουμπά το πόδι του στον αναβατήρα, ενώ υπάρχουν πολλές θέσεις για να τοποθετήσουν και οι δυο πόδια και χέρια, ανάλογα με τη στάση που επιθυμούν και τους βολεύει.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κριτικές είναι συντριπτικά θετικές, αφού εκτός από τις πρώτες στιγμές που το ζευγάρι γελάει, σπάζοντας έτσι και τον πάγο, μετά πραγματικά περνάει το σεξ του σε μια άλλη διάσταση, πολύ πιο ερωτική, φετιχιστική και οπωσδήποτε …βολική.

Η avant garde καρέκλα, αν θέλετε να της κάνετε test drive, βρίσκεται σε κεντρικό ξενοδοχείο ημιδιαμονής της Αθήνας και μάλιστα στο συγκεκριμένο δωμάτιο υπάρχουν και πάρα πολλοί καθρέπτες, ένα ολόκληρο πανόραμα, όπως είδαμε και στο site του.

Πηγή: marieclaire.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X