ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γυμνή και προκλητική η Aguilera στο νέο της videoclip (Vid)

Καλυμμένη με... σιρόπι, όπως την γέννησε η μάνα της

H Christina Aguilera κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της μετά από έξι χρόνια και ήταν πολύ διαφορετικό απ' ό,τι περιμέναμε.

Είναι ενα κομμάτι με R&B και Trap ήχους που θα περιλαμβάνεται στο νέο album ''Liberation'' που κυκλοφορεί 15 Ιουνίου. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το βίντεο - που κυκλοφόρησε αμέσως μαζί με το τραγούδι - είναι μια εντελώς άλλη υπόθεση. H αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη τραγουδίστρια δεν μας έχει συνηθίσει σε πολύ συντηρητικές φωτογραφίσεις ή βίντεο. Το νέο της βίντεο κλιπ όμως κατάφερε και πάλι να γίνει viral! Στο βίντεο του ''Accelerate'' βλέπουμε την Aguilera είτε με κοστούμι χωρίς σουτιέν, είτε απλά ολόγυμνη καλυμμένη με σιρόπι και ταινίες στο στήθος, με το στόμα της καλυμμένο με γκλίτερ και άλλες διάφορες σκηνές που κάνουν το βίντεο κλιπ ακατάλληλο για θέαση σε χώρους εργασίας.

Το κομμάτι είναι παραγωγή του Kanye West, με τον οποίο συνεργάστηκε η Aguilera το 2016 και είναι άγνωστο ακόμα αν είναι το επίσημο πρώτο single από το νέο album.

Πάντως, κατάφεραν αυτό που ήθελαν αφού από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το βίντεο όλοι σχολιάζουν το πόσο αισθησιακό και προκλητικό είναι, και μέσα σε λίγες ώρες είναι δεύτερο στη λίστα με τα Trending βίντεο στο YouTube.

Πηγή: must.com.cy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X