ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γυμνάστρια κάνει ολόγυμνη γιόγκα και «ρίχνει» το Instagram

«Γιατί ο κόσμος θυμώνει τόσο με τα κορίτσια που δεν έχουν κόμπλεξ με το σώμα τους;»

Πάνω από 30 χιλιάδες ακόλουθους έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα ο λογαριασμός της Kirsty Tavolacci στο Instagram.

H δημοφιλία του λογαριασμού της 21χρονης γυμνάστριας, η οποία λατρεύει τη γιόγκα και την φύση, δεν οφείλεται τόσο στη φήμη που έχει αποκτήσει ως δασκάλα της πανάρχαιας τέχνης ψυχικής και σωματικής ενδυνάμωσης, όσο στο γεγονός ότι ποστάρει συχνά-πυκνά φωτογραφίες που τη δείχνουν να εκτελεί περίπλοκες ασκήσεις ολόγυμνη στη φύση.

Η νεαρή Αμερικάνα από τη Βόρεια Καρολίνα άρχισε να ασχολείται με την γιόγκα όταν είδε φωτογραφίες και βίντεο άλλων γυναικών online και θέλησε να αποκτήσει την ισορροπία και την αυτοπεποίθηση που έδειχναν να έχουν. Μετά από πολλούς μήνες εκπαίδευσης και ένα εντατικό σεμινάριο στη Χαβάη, πλέον διδάσκει την συγκεκριμένη πρακτική.

Όσο για την απόφασή της να κάνει μερικές φορές γυμνή γιόγκα, ποστάροντας το αποκαλυπτικό στον λογαριασμό της, η ίδια ισχυρίζεται πως δεν το έκανε για να μαζέψει followers αλλά για να... διδάξει τις γυναίκες ότι πρέπει να νιώθουν όμορφες και δυνατές στην πιο φυσική τους κατάσταση.

Τα σχόλια των επικριτών της Tavolacci, που την κατηγορούν ότι με αυτές τις φωτογραφίες αποζητά αποκλειστικά και μόνο την προσοχή, η νεαρή έχει μάθει να τα αγνοεί και αμέσως «μπλοκάρει» όποιον κοροϊδέψει την ίδια ή τις φίλες με τις οποίες κάνει γυμνή γιόγκα για το σώμα τους.

«Γιατί ο κόσμος θυμώνει τόσο με τα κορίτσια που δεν έχουν κόμπλεξ με το σώμα τους; Δεν ξέρουν πόσες προβληματικές ιδέες χρειάστηκε να ξεπεράσουν για να αποκτήσουν σιγουριά», διερωτάται η κοπέλα στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X