ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί οι άντρες λατρεύουν να ασχολούνται... με τα γεννητικά τους όργανα;

Ένας βιοψυχολόγος που ειδικεύεται στη σεξουαλική συμπεριφορά απαντά!

H επιστήμη έρχεται ξανά να απαντήσει σε άλλο ένα προαιώνιο μυστήριο, ένα από τα μεγάλα και αναλλοίωτα πράγματα της ζωής συγκεκριμένα.

Από τη θεωρία της βαρύτητας μέχρι και τη σχάση του ατόμου, οι επιστήμονες έχουν πιέσει τα όρια της ανθρώπινης συνείδησης και εμπειρίας, επιτρέποντάς μας να μάθουμε περισσότερα για τον κόσμο μας.

Έτσι και τώρα λοιπόν η επιστήμη είναι ξανά στο πλευρό μας για μια ακόμα κατακλυσμιαία απάντηση. Πρόσφατα, ένας άντρας έγραψε στο Reddit: «Δεν ξέρω αν το κάνουν όλοι οι άντρες, κι εγώ δεν το κάνω δημοσίως ή μπροστά σε ανθρώπους. Αν όμως είμαι μόνος μου και μπορώ να ξύσω τα ‘‘μπαλάκια’’ μου, τότε σίγουρα το κάνω».

Ο άντρας είπε ακόμα ότι συνηθίζει να μυρίζει και τα δάχτυλά του, αφού τα περάσει από την επίμαχη περιοχή, και πριν το καταλάβει εκατοντάδες ακόμα μοιράστηκαν αντίστοιχες εμπειρίες.

Κάτι που κάνει εξάλλου ακόμα και μέσα στο γήπεδο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας, Χοακίμ Λεβ, χωρίς να κρατά ούτε τα προσχήματα…

Ο βιοψυχολόγος λοιπόν Nigel Barber, που ειδικεύεται στη σεξουαλική συμπεριφορά των αντρών, αποκάλυψε πρόσφατα στο «Mel Magazine» πως οι άντρες αρέσκονται να ασχολούνται με τα γεννητικά τους όργανα γιατί έτσι «αισθάνονται ζωντανοί»! «Αμφιβάλλω πως το να μυρίζουμε τις μυρωδιές και τις φερομόνες μας έχει να κάνει με την υγιεινή», εξηγεί ο επιστήμονας, «είναι ενδεχομένως ένα παράδειγμα αυτοαναφορικής συμπεριφοράς αντίστοιχης με το να κοιτιέσαι στον καθρέφτη. Σε κάθε περίπτωση, η αντίληψη του εαυτού μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση και να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση».

Αυτή η ενστικτώδης έλξη στις μυρωδιές μας, μας λέει ο ψυχολόγος, είναι άλλο ένα πράγμα που μας διαφοροποιεί από τα ζώα. Και μας καθησυχάζει πως είμαστε πιο ζωντανοί από ποτέ!

Πηγή:newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X