ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φεστιβάλ... οργίων με καλλίγραμμες λατίνες στην Κολομβία (Vid)

Τετραήμερες διακοπές «κόλαση»

Πού βρίσκεται η Ίμπιζα της Λατινικής Αμερικής; Η απάντηση δεν απαιτεί πολλή φαιά ουσία... Στην Κολομβία. Για έναν χρόνο, ωστόσο, η Ίμπιζα «έπαιζε μπάλα» στο γήπεδο του μονοπωλίου, καθώς η κυβέρνηση της Κολομβίας είχε απαγορεύσει τις... διακοπές οργίων! Έναν χρόνο μετά το «λουκέτο», η χώρα της Λατινικής Αμερικής επανήλθε δυναμικά στο πεδίο των sex holidays, πραγματοποιώντας σε ένα ονειρικό μέρος το 2ο Φεστιβάλ αχαλίνωτου σεξ, με... όσα ναρκωτικά μπορεί να φανταστεί ο καθένας!

Το Φεστιβάλ αχαλίνωτου σεξ έχει διάρκεια τεσσάρων ημερών και οι διοργανωτές του υπόσχονται για κάθε άντρα, δύο λατίνες, μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, ζωντανό sex show, πολυτελή πάρτι σε γιοτ, ανταλλαγή συντρόφων και πολλά ακόμα, στην τιμώ των 5.000 λιρών ανά συμμετοχή.


Ο Μιχαλάκης ο... Fast and Furious στον «Κρίκο»! (Vid)


Εκτός από τα... βασικά, το Φεστιβάλ σεξ στην Κολομβία προσφέρει και άλλα... πιο προχωρημένα κόλπα, καθώς υπόσχεται την πραγματοποίηση οποιασδήποτε φαντασίωσης έχει ο πελάτης. Για παράδειγμα, πάρτι για εκατομμυριούχους και πολλά ακόμα, σε έναν τροπικό παράδεισο κοντά στις ακτές της Κολομβίας.

Όσα συνέβησαν πέρυσι, όταν άνοιξε η αυλαία του 1ου Φεστιβάλ σεξ, προκάλεσαν την επέμβαση των κολομβιανών αρχών.

Ωστόσο, η επέμβαση των αρχών δεν αφορούσε μόνο την... εκπτροπή στο σεξ και στα ναρκωτικά, αλλά και τις καταγγελίες για διακίνηση γυναικών και για πολλές ακόμα παράνομες ενέργειες. Οι διοργανωτές του φετινού event αρνούνται ότι είναι διακινητές λευκής σαρκός και δηλώνουν ότι «όλα όσα γίνονται, γίνονται με τη θέληση των κοριτσιών», τονίζοντας πως όλες οι γυναίκες είναι πάνω από 18 ετών.

Το «καυτό» τετραήμερο έχει οριστεί για τις 14 έως τις 17 Δεκεμβρίου και υπόσχεται «βασιλική περιποίηση» σε όσους «αγοράσουν» τη συμμετοχή τους.

Στον τροπικό παράδεισο θα βρίσκονται 60 γυναίκες, οι οποίες θαα κληθούν να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορέξεις 30 αντρών, που θα πληρώσουν το αντίτιμο των 5.000 λιρών για ένα τετραήμερο που δεν πρόκειται -προφανώς- να ξεχάσουν ποτέ.

Ακολουθεί το βίντεο από το περυσινό διαφημιστικό:

Πηγή: protothema.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X