ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Fantasy Bra αξίας 2 εκατ. δολαρίων (pics, vid)

Πραγματικό έργο τέχνης

Το Fantasy Bra, ή αλλιώς το πολυτελές σουτιέν με τους χιλιάδες πολύτιμους λίθους της Victoria Secret μόλις αποκαλύφθηκε και είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ένα αγγελάκι της Victoria Secret θα έχει την τιμητική του στην πασαρέλα, φορώντας αυτό το έργο τέχνης.

Αυτή την φορά, τυχερή είναι η Λάις Ριμπέιρο από την Βραζιλία, η οποία συνεργάζεται με τον οίκο από το 2010.

Η ίδια φωτογραφήθηκε φορώντας το πολυπόθητο σουτιέν, το οποίο κοστίζει 2 εκατ. δολάρια και μοιάζει με κόσμημα, καθώς πλαισιώνει τον λαιμό σαν περιδέραιο.

Το υπέροχο αυτό εσώρουχο- κόσμημα σχεδίασε το πολυτελές brand Mouawad Jewelry, το οποίο ζυγίζει πάνω από 600 καράτια και αποτελείται από διαμάντια, κίτρινα ζαφείρια και μπλε τοπάζ. Το μέταλλο είναι χρυσό 18 καρατίων, ενώ συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 6.000 πολύτιμοι λίθοι και 350 ώρες εργασιών για να βγει αυτό ο αποτέλεσμα.

 

Ποζάροντας στον φακό πίσω από ένα χρυσό φόντο, το οποίο ταίριαζε με το εσώρουχό της, η Λάις ανέφερε πως μόλις άκουσε πως επελέγη εκείνη ως το κορίτσι που θα φορέσει το πολύτιμο bra δεν μπόρεσε να κρατήσει την συγκίνησή της και άρχισε να κλαίει.

Η Λάις Ριμπέριο έχει φωτογραφηθεί μεταξύ άλλων για την αμερικανική, τη γερμανική, την ιταλική και τη βραζιλιάνικη Vogue και έχει λάβει μέρος σε διαφημιστικές καμπάνιες για τους Ralph Lauren, Christian Dior, Tom Ford, GAP και American Eagle.

 

Σε ηλικία μόλις 17 ετών περπάτησε για πρώτη φορά για τη Victoria's Secret σε πασαρέλα και ακολούθησαν οι εμφανίσεις της τα έτη 2011, 2013, 2014, 2015 και 2016 μαζί με τις Αντριάνα Λίμα και Κάντις Σουάνπολ. Το 2012, ενώ είχε προγραμματιστεί να λάβει μέρος στο fashion show της VS, δεν μπόρεσε τελικά λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Από το 2015 είναι και επίσημα άγγελος της Victoria's Secret.

 

 

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X