ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επική γκάφα! Αποκάλυψε τις άγριες ορέξεις της κοπέλας του στην μητέρα του (Pic)

Αυτήν την λεπτομέρεια δεν την «πιάνουν» πολλοί

Αποτελεί κανόνα: Κάθε φορά που στέλνεις μία φωτογραφία σε κάποιον, ειδικά στην περίπτωση που ο αποδέκτης είναι οι γονείς σου, πρέπει να ελέγχεις κάθε λεπτομέρεια.

Ένας νεαρός από το Νάσβιλ του Τενεσί όμως δεν ήταν τόσο προσεκτικός με αποτέλεσμα η «γκάφα» του να γίνει viral και να δεχθεί τα πειράγματα των χρηστών του Twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός έστειλε στη μητέρα του μία φωτογραφία της μπλούζας που έψαχνε μαζί με την κοπέλα του η οποία ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και στο Twitter όπου τελικά ένας φίλος του σχολίασε την λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε το ζευγάρι και η οποία δεν ήταν άλλη από ένα σχοινί δεμένο στο προσκέφαλο του κρεβατιού, την χρήση του οποίου -πιθανότατα- μπορούν να αντιληφθούν οι περισσότεροι.

Λίγα λεπτά αργότερα ο νεαρός συνειδητοποίησε το «λάθος» του και άρχισε να αστειεύεται γύρω από αυτό, ενώ όπως έγραψε στο Twitter ενημέρωσε σχετικά και τους γονείς του οι οποίοι αντέδρασαν με χιούμορ.

Η μητέρα του το βρήκε αστείο, ενώ ο πατέρας του τού είπε ότι μοιάζει σαν να προσπαθούσε να κρεμάσει χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται να ευχαριστιέται με όλη αυτή τη δημοσιότητα. «Νιώθω σαν σελέμπριτι και είναι τέλειο, ελπίζω να μπορούσαν όλοι να είχαν πέντε δευτερόλεπτα δημοσιότητας μία μέρα, είναι υπέροχο πράγμα».

Πηγή: huffingtonpost.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X