ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε πλάκα ότι παίρνει κοκαΐνη στον τάφο του Εσκομπάρ και την πάτησε!

Δεν μπορεί να δει ούτε την οικογένεια του

Ένας Βρετανός τουρίστας δημοσίευσε βίντεο που προσποιούνταν ότι παίρνει κοκαΐνη στον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ, ωστόσο από τις απειλές που δέχεται δεν μπορεί να δει την οικογένειά του.

Ο 35χρονος δεν φανταζόταν ποτέ πως ένα... αστείο βιντεάκι θα του προκαλέσει τόσο κακό στην προσωπική του ζωή. Ωστόσο, όταν μιλάμε για τον «Βασιλιά» της κοκαΐνης όλα είναι πιθανά και δεν είναι να παίζεις με το όνομα «Πάμπλο Εσκομπάρ» στην πατρίδα του.

Ο Βρετανός τουρίστας που ζούσε στην Κολομβία με τη γυναίκα και τα δίδυμα παιδάκια του από το 2017 επισκέφτηκε τον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Εκεί, είχε την ιδέα να κάνει πως παίρνει κοκαΐνη κι έπειτα πόσταρε το βίντεο που πήρε γρήγορα δημοσιότητα.

Τότε, άρχισαν τα δύσκολα. Ο ίδιος δέχτηκε τόσες απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του που αναγκάστηκε ν' αφήσει την χώρα!

«Μέχρι και ο πρόεδρος με ανέφερε στην τηλεόραση, ενώ η αστυνομία είπε πως δεν είμαι ασφαλής. Ήμουν σε ένα μπαρ στο Μεδεγίν όταν προβλήθηκε το βίντεο στην τηλεόραση. Οι ντόπιοι έγιναν έξαλλοι! Άρχισα να κράζω κι εγώ, αφού δεν κατάλαβαν ότι είμαι εγώ. Πήγα σπίτι γρήγορα, άλλαξα την αμφίεση μου, ξύρισα το κεφάλι μου και έφυγα από την πόλη».

Ο άνδρας προσπάθησε να κρυφτεί στην Μποκοτά. Η αστυνομία, ωστόσο, τον εντόπισε και τον οδήγησε με συνοπτικές διαδικασίες στο αεροδρόμιο. Εκεί, του έδωσαν χαρτιά που ανέφεραν πως δεν μπορεί να επιστρέψει στην χώρα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οκτώ μήνες μετά δεν έχει δει την οικογένειά του και φωνάζει πως: «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο, το έχω μετανιώσει τόσο πολύ. Μου γράφουν πως θα με βρουν και θα μου βγάλουν το δέρμα ζωντανό». 

Πληροφορίες: Dailymail

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X