ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα οπίσθιά της, φάτσα φόρα, την ώρα του «φουσκώματος» (Vid)

«Πάντα δοκιμάζω νέα πράγματα»

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο η Μάρνι Σίμπσον κάνει ζωντανά ενέσεις σιλικόνης για να φουσκώσει τα οπίσθιά της. Η 26χρονη που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βρετανία καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά Geordie Shore ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο όπου η κάμερα κάνει πολύ κοντινά πλάνα με την ένεση να εισχωρεί βαθιά κάτω από το δέρμα.

Η ίδια εξηγώντας την απόφασή της είπε πως ήθελε να βελτιώσει τις φυσικές της καμπύλες και να ανορθώσει τα οπίσθιά της. Η αλήθεια είναι πως το θέαμα της βελόνας να διεισδύει στο... ψαχνό είναι σοκαριστικό με πολλούς από τους φαν της να σχολιάζουν αρνητικά.

Έγραψε λοιπόν η Μάρνι στο κείμενο που συνόδεψε το βίντεο: «Πάντα δοκιμάζω νέα πράγματα και αφήνομαι στα χέρια ειδικών. Ανακάλυψα αυτή τη διαδικασία που διαρκεί μόλις 15 λεπτά και είναι εντελώς ανώδυνη. Χρησιμοποιήσαμε μικρά γεμίσματα γιατί ήθελα να βελτιώσω τις φυσικές μου καμπύλες. Όλοι ξέρουν ότι έχω πάρει κιλά τελευταία και αυτό θα με βοηθήσει να μην καταφύγω στο νυστέρι. Το μούδιασμα έχει περάσει τελείως, δεν αισθάνθηκα τίποτα και δεν χρειάστηκε χρόνος ανάρρωσης. Τέλεια!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X