ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έκανα τα πάντα για να με ερωτευτεί ο απαγωγέας μου» (vid, pics)

Όπως λέει το μοντέλο τον κρατούσε ευτυχισμένο για να γλυτώσει

Η υπόθεση απαγωγής της Chloe Ayling έγινε πόλος έλξης για τα ΜΜΕ αφού θεωρούσαν ότι η απαγωγή του νεαρού μοντέλου από τη Μεγάλη Βρετανία ήταν ένα μεγάλο ψέμα.

Σύμφωνα με το δημοσιεύματα η ίδια κρατείτο παρά την θέληση της από έναν άνδρα πολωνικής καταγωγής για 6 μέρες στο Μιλάνο ωστόσο πλάνα από κάμερες ασφαλείας την έδειχνα να περπατά μαζί του, αμέριμνη, στους δρόμος της Ιταλικής πόλης.

Πάντως η Chloe δεν δείχνει να πτοείται από τα όσα της καταλογίζουν και μιλά στο BBC για την εμπειρία της.

Συγκεκριμένα δήλωσε, «Όσο περισσότερο μιλούσαμε, τόσο περισσότερο σχηματιζόταν μια σύνδεση, και όταν συνειδητοποίησα πως άρχιζα να του αρέσω, ήξερα ότι έπρεπε να το χρησιμοποιήσω αυτό», ενώ στην συνέχεια αναφέρει, «Σκέφτηκα ότι αυτή ήταν η ευκαιρία μου να ξεφύγω. Μόλις είδα την αντίδρασή του όταν του είπα πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι στο μέλλον- χάρηκε και ανυπομονούσε και μιλούσε συνέχεια για αυτό- ήταν αυτή η αντίδραση που με έκανε να συνειδητοποιήσω πως έπρεπε να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Έπρεπε να τον κάνω να με ερωτευτεί για να έχω κάποια ελπίδα να ελευθερωθώ»

Τέλος είπε, «ακόμα δεν έχω καταλάβει το κίνητρό του. Δεν μπορεί να είναι χρήματα... με έκανε φίλη στο Facebook πριν δύο χρόνια, είναι σαν να με παρακολουθούσε από τότε, οπότε πρέπει να υπάρχει και εμμονή».

Δείτε φωτογραφίες: 

 

Δείτε τα όσα δήλωσε: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X