ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εισέβαλε στο σπίτι του πρώην με χατζάρα αναγκάζοντας τον να της κάνει έρωτα (pic)

Η 19χρονη κατηγορείται πλέον με δύο αδικήματα

Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ, όταν και απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε μία 19χρονη...

Η Samantha Ray Mears εισέβαλε στο σπίτι του πρώην της, την ώρα αυτός δεν ήταν εκεί και τον περίμενε μέχρι να γυρίσει. Όταν αυτός έκανε την εμφάνισή του, υπό την απειλή μίας χατζάρας τον ανάγκασε να γδυθεί και να ξαπλώσει στο κρεβάτι, όπου απαίτησε να κάνουν σεξ.

Εκείνος από τη στιγμή που δεν είχε άλλη επιλογή υπάκουσε και όταν σε κάποια φάση προσπάθησε να ξεφύγει, η 19χρονη τον δάγκωσε, ενώ παράλληλα συνέχισε να τον απειλεί με το μεγάλο μαχαίρι.

Όταν τελείωσε, άραξε στο κρεβάτι και κουνώντας επιδεικτικά το μαχαίρι, όμως έκανε ένα λάθος που οδήγησε στην σύλληψή της. Άφησε το θύμα να την βγάλει φωτογραφίες, ενώ λίγο αργότερα του επέτρεψε να κάνει ένα τηλεφώνημα, το οποίο ήταν στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τη νεαρή.

Η Mears είχε συλληφθεί και τον Απριλίο για ανάλογη επίθεση στο ίδιο άτομο, όταν τον είχε πιάσει από τα μαλλιά και του είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο.

Πλέον κατηγορείται με δύο αδικήματα, ενώ απαγορεύεται να πλησιάσει τον πρώην της.

 

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X