ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έγινε «μόδα» το στοματικό σεξ σε αεροπλάνα;

Νέο «κρούσμα» σε πτήση από το Λας Βέγκας

Μία γυναίκα που καθόταν στο κάθισμα ακριβώς πίσω από το ζευγάρι, προφανώς «χρονομέτρησε» την ερωτική πράξη, λέγοντας στους ανθρώπους της ασφάλειας του αεροπλάνου, ότι διήρκεσε από πέντε έως δέκα λεπτά


Δεν γνωρίζουμε αν η «πράξη» τους ήταν προϊόν ενθουσιασμού από τυχόν κέρδη σε καζίνο, αλλά το σίγουρο είναι ότι προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση... κυριολεκτικά στον αέρα!


Σε κάθε περίπτωση, ένα ζευγάρι επιδόθηκε σε στοματικό σεξ κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Λας Βέγκας στο St.Paul της Μινεάπολης.

Μάλιστα, μία γυναίκα που καθόταν στο κάθισμα ακριβώς πίσω από το ζευγάρι, προφανώς «χρονομέτρησε» την ερωτική πράξη, λέγοντας στους ανθρώπους της ασφάλειας του αεροπλάνου, ότι διήρκεσε από πέντε έως δέκα λεπτά!


Δεν ξέρουμε το ζευγάρι κατά πόσο το απόλαυσε, αν είχε προγραμματισμένη την πράξη, ή ήταν μία αυθόρμητη εκδήλωση πάθους, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί πολλές δικαιολογίες για να αποφύγει τις συνέπειες, καθώς κλήθηκαν ήδη στο δικαστήριο για ανάρμοστη συμπεριφορά και αρκετά ακόμα αδικήματα.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση